بچه ها من الا دوماهگی باردارم بخاطره اینکه خسته بودم و بدن درد داشتم رفتم کمی استراحت کنم ولی اونجا خابم برده بود بعدش از ساعته ۲ظهر تا ۷ظهر خابیدم خودشم اومد با من خابید وقتی بیدار شدم رفتم پیشش گفت تو چرا اومدی اینجا برو منم نرفتم چن باری ک گفت گفت برو تو بخاب فقد بخاب من به تو نیازی ندارم بعدش اومد کتکم زد یه سیلیی زد ک نگم براتون خیلی بد بود از بدن درد نتونسم امشب بخابمم همشم مادرش پرش میکنه اخه تو یه خونه هستیم چیکا کنم من این بچه رو نمیخاممم حالا چه زندگیی دارم ک بخام بعده بچه داشته باشمم😭😭😭
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
واقعا. منم 4سال عقد بودم 1ماه بعد عروسیم ناخواسته حامله شدم. هرکار کردم نیوفتاد فقط دهانه رحمم شل شد استراحت مطلق شدم کل 9ماهو. الانم زندگی درست حسابی ندارم تو فکر طلاقم. دلم برا بچم میسوزه
ای فسقلی که یهویی اومدی خودتو انداختی تو زندگی منو بابات.. هیچی میدونستی یه دنیا عاشقت شدیم؟ زووود بیای عشقم.راستی!میشه انقد مامانتو اذیت نکنی فسقل؟ به ضرر خودته ها😁(نامه ای به پسرم) به زندگیمون خوش اومدی پسرم چرا ادم تظاهر کنه به چیزی که نیست؟(پاراگراف اول بیوگرافی فک میکنم مزخرفات هورمونیه♥️)