2777
2789
بهتره ببریش. بیمارستان و اونج. بزارن تو دستگاه چون اونجا یه دستگاه فوتو. تراپی دیگه هم دارن که پیشرفته. هستش و واسه چند ساعت نی نی رو میزارنش تو اون و زود میاد پایین بعد میزارنش. تو این دستگاهای. معمولی بیشتر اونایی که اونجان. سزارین کردن
چهارده که باید حتما بستری شه اما این چیزا در کنار بستری خیلی کمک میکنه که زودتر خوب شه نباید بچه رو گرم نگه داشت همیشه دمای طبیعی مایل به سرد مادر عرق کاسنی بخوره و چیزای گرم مثل خرما و موز و اینجور چیزا نخوره و چیزای شیرین بخوره و به بچه شیر بده که با اسهال زردی و دفع کنه و هر دو ساعت شیرش بده حتی اگه نخواد
خدایا ارامش را به من عطا فرما

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

با دستگاهه بیمارستان خیلی زودتر جواب میگیری...به اجیت بگو اشتباهه منو تکرار نکنه من هنوزم عذاب وجدان دارم که چرا به حرف دکتر گوش ندادم...اخه دکترم گفت این دستگاه تو خونه ها باید شارژ بشه لامپاش که نمیکنن و تاثیری هم نداره....تازه دستگاهه بیمارستان12تا لامپ داره از پایین و بالا....پوسته ایلیا که مثل برف میشد توش
حس شیرین و مبهمی دارد طپش قلب تو درون دلم
سلام منم دخترم سه ماهشه زردیش 16 بود گذاشتم تو دستگاه خوب شد ولى رنگ بچم زرد مرتدهایش بود که دوست مامانم گفت فقط 3 قطره آ ب انار بهش بده رنگش خوب مىشه آ خه آ ب انارکبدو تمیز میکنه این کارو کردم یه هفته اى رنگش خوب شد البته بچه هاىى که تو دستگاه میرن یکم برنزه میشن که تا چند ماه طول میکشه سفىد بشن
به نظر من ببرش بیمارستان بستریش کن تا خوب شه اگه خدای نکرده بالا بره وضع سخت تر میشه خدای نکرده به 25 برسه باید خون تعویض کنی
یاد خوبان نه حساب ک فراموش شود و نه چراغ است ک خاموش شود ،جویباریست از محبت ک همیشه جاریست
خانومی منم روز سوم زردیش چهارده بود دکتر گفت زیاد نیست من بهش ترنجبین و شیرخشت دادم وگاهی اب تا ادراز و مدفوعش زیاد شه دفع کنه. دکتر هم گفت شیر زیاد بده تا دفع شه خدا رو شکر خوب شد ودستگاه هم نخواست.
دختر نازم 29 مرداد اومد بغلم... خدایا شکرت
عزیزم ریسک نکن...به عواقبش نمی ارزه.منم بچه آبجیم با زردیه 13 تو خونه خوب شد بدونه دستگاه اما ایلیا حتی به دستگاهم جواب نداد.بچه ها با هم فرق دارن.حتما ببرینش...همه جا مادرو میزارن که؟؟؟؟؟
حس شیرین و مبهمی دارد طپش قلب تو درون دلم