2777
2789
عنوان

پدرشوهرم تو جمع کتکم زده

| مشاهده متن کامل بحث + 2571 بازدید | 63 پست
من پدرشوهرم بهم بی محلی کرد دوماهه نرفتم خونش بعد تو کتکت زده چیزی نمیگی

اومد خونمون خرابیای خونه رو درست کرد همشم باهام حرف میزد ولی من بی محل کردم با مادرشوهرمم اصلا هم کلام نشدم 

نمیخام فعلا برم خونشون بعد خواهرم میگ اونا گ گناهی کردن بچشون ایجوره گفتم به چه حقی دارن ک منو بزنن اونم تو جمع 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اومد خونمون خرابیای خونه رو درست کرد همشم باهام حرف میزد ولی من بی محل کردم با مادرشوهرمم اصلا هم کل ...

اگه شوهرت مرد زندگی نیست طلاق بگیر ولی اگه امیدی بهشه سعی کن باکنک خانوادش درستش کنین و توقعی از کسی نداشته باشین

خدای مهربونم تودلیمو صحیح وسالم بهم برسون🙏🙏

ببین عزیزم شما خودت میگی با شوهرت رابطه داشتی قبل ازدواج، بعد تازه خانواده همسرت با وجود همه بی مسئولیتهایی شوهرت برات خونه گرفتن همه کار برات میکنن، تو باز میری پیششون گله میکنی، اونا وظیفه ای در قبال تو ندارن، خودت خواستی باهاش دوست شدی، الانم یکم عاقلانه فکر کن، شما دو تا بچه داری، درست فکر کن، ببین برای زندگی آینده خودت و بچه هات باید چیکار کنی، بشین با همسرت هم حرف بزن، بعد از همسرت این شمایی که در قبال بچه هات مسئولی، شوهرتم نمیخاد بفرما بره، باید برای بچه هاش ولی مسئولیت قبول کنه، میتونی از شوهرت شاکی باشی ولی از خانوادش نه، با خانواده همسرت دوست باش وقتی دارن حمایتت میکنن این همه. از حمایتشون برای حفظ آینده خودت  و بچه هات کمک بگیر.

چون کارای پسرشو میاد میکنه من باید باهاشون خوب باشم ؟یادم بره که تو جمع چطور خفتم دادن به نظر شما

نه اصلا رفتارتون نباید خوب باشه در هر صورت اگه شما بد رفتاری کنین باز به بچه هاتون اهمیت میدن اما اگه رفتارتون خوب باشه خودتون قربانی میشین واسه به هاتون

بعنی از شوهرم جدا شم برم کناره خانواده شوهرم زندگی کنم ؟؟؟اینایی ک طلاق میگیرن میرن با پدرشوهر مادرش ...

نه پیششون ولی به عنوان پدر بزرگ مادربزرگ بچه هات حمایتت کنند و رابطه بچه هاتو باهاشون قطع نکن و ازشون یه پولی بگیر بتونی تنهایی زندگی کنی و تامین مالی باشی