2777
2789
عنوان

پدرشوهرم تو جمع کتکم زده

2571 بازدید | 63 پست

شوهرم هیچکاری نمیکنه اصن هیچی براش مهم نیس فقط خودش نمیدونم معتاده یا نه ولی پول میده بهم ولی دیگ کاری ب هیچی نداره مسئولیت پذیر نیست کارای خونه انجام نمیده ولی باباش جاش میکنه ایکارا رو سه واحد خونه دارن ولی چون شوهرم ایجوریه نمیخام برم اونجا که شوهرم کلا ول بشه حتی پیش همم نمیخوابیم رابطه هم اصلاااا 

من گفتم نمیام خونه بابات باید خونه رهن کنی باباش خودش خونه رهن کرد اسباب کشی کرد اومدیم تو ای خونه وقتی اومدم همه چیش خراب بود نه اب میومد کولر خراب ابگرم کن خراب اتاقش در نداشت خونه هم خیلی زشت بود ب شوهرم گفتم من اینجا زندگی نمیکنم باید جای دیگ بگیری 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

گفت اگ خواسین برین خونه دیگ من میرم مسافرت خونه که اماده شد میام 😏ب خواهرم گفتم زنگ بزنه ب خانوادش خواهرمم زنگ زد بهشون سروصدا کرد گف خواهرم گفنه میخاد بیاد خونه من خلاصه پاشدن اومدن اینجا دوست صمیمیم ک رفت امد خانوادگی داریمم اینجا بودن پدر شوهر مادرشوهرمم بودن من گفتم اینجا زندگی نمیکنم مگ قرار نیست صبح تا شب تو خونه باشم جایی نرم بسوزم و بسازم باید مسکنم خوب باشه ول میکنم میرم خونه خواهرم گف بچه ها رو بزار برو جنون بهم دس داد پاشدم کلی زدم تو سر خودم گفتم نمیدم بچه هام بچه هام ماله خودمه خدا هم نمیتونه ازم بگیره حالم بد شد

یهو پاشد بهم حمله کرد مشت زد تو سرم لگدم زد تو پهلوم شوهرمم مث ماست نشس نگاه کرد زن همسایمون جلوشو گرفت مادرشوهرمم بهش گف ولش کن ای از اول بی اصل و نصب بود