2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

داده برام فرداروز۸ صبح زودبایدبرم اصلانمیتونم بخوابم خستع شدم ای خدا

می فهمم درد بدیه ولی برو بخاطره خودت...منم شبا نمی تونم بخوابم روزا می رم تزریق تا ۱ و دو....خیلی سخته ولی میگذره

یارا کوچولو.....تو هنوزم دل اومدن نداری مامان؟ اینجا مگه چقد ترس داره.....ینی ما لایق داشتنت نمی دونی....؟ ما دنیا رو برات گلستون می کنیم....چقد تو پیج های دکتر ها و زایمان هاشون باشم و اشک بریزم....حسرت به کنار اون شوق که پس من کی اون لباس آبی رو تنم می  کنم و تو آخرین تکونات و تو دلم میخوری و نیم ساعت بعدش میای بغلم....یارا تو اصلا چه شکلی هستی؟  چشما ت چه رنگیه....رنگه چشای مادرت تو ۲۹ سالگی میشی متمایل به حسرته....یارا دستات ....مث دستای مامان کشیده است.....چال لپ بابات رو صورت قشنگت هست....یارا مامان تو صدای گریه ات چه جوریه؟ چقد آخه انتظار ...یارا اشکام خشک شد بیا......این تن دلش میخواد مهمونش باشی ۹ ماه....این زندگی تو رو می خواد....یارا مامان منتظرم نزار دیگه....یکم دلت با ما باشه با مرام.....دلم برات پر میزنه.....خدایاااا به دادم برس.....یه صلوات مهمونمون کن
دکترگفت اوجش اکثرا ازروز۸ تا۱۱ حواستون خیلی باشه بعددوهفته روبه بهبودی میرید

دلتا شدید تره

یارا کوچولو.....تو هنوزم دل اومدن نداری مامان؟ اینجا مگه چقد ترس داره.....ینی ما لایق داشتنت نمی دونی....؟ ما دنیا رو برات گلستون می کنیم....چقد تو پیج های دکتر ها و زایمان هاشون باشم و اشک بریزم....حسرت به کنار اون شوق که پس من کی اون لباس آبی رو تنم می  کنم و تو آخرین تکونات و تو دلم میخوری و نیم ساعت بعدش میای بغلم....یارا تو اصلا چه شکلی هستی؟  چشما ت چه رنگیه....رنگه چشای مادرت تو ۲۹ سالگی میشی متمایل به حسرته....یارا دستات ....مث دستای مامان کشیده است.....چال لپ بابات رو صورت قشنگت هست....یارا مامان تو صدای گریه ات چه جوریه؟ چقد آخه انتظار ...یارا اشکام خشک شد بیا......این تن دلش میخواد مهمونش باشی ۹ ماه....این زندگی تو رو می خواد....یارا مامان منتظرم نزار دیگه....یکم دلت با ما باشه با مرام.....دلم برات پر میزنه.....خدایاااا به دادم برس.....یه صلوات مهمونمون کن
من سه روزه قرنطینم بلدرچین اب هویج اب سیب اناناس این چیزا میخورم با دمنوش دیگه چیکار کنم دوتا بچه دو ...

دکتربرو بعداویشن بخوروکندرهم دم کن روزی 2بارصبح وشب بخور 

خدایادوست دارم❤️

مگ کروناعه دوروزه هم داریم 😐 عزیزم منم بعد ۷ روز خوب شدم ولی تا ۲۵ روز بیرون نرفتم و کسی هم نیومد با اینکه باردار بودم و سونو داشتم الان تازه  هفته دیگه شاید برم دکتر

فقط 9 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تیکر دومین فندوق قشنگمه هنوز نمیدونم جنسیتش چیه ولی میشه دعا کنید سالم باشه ..امروز ۱۷ مرداد ۴۰۳تو ۱۴ هفتگی جنسیتش مشخص شد و من برا دومین بار دارم پسر دار میشم💙خدا به همه اونایی که نی نی دوست دارن و نمیشه نی نی گوگولی بده الهی .💖💗
می فهمم درد بدیه ولی برو بخاطره خودت...منم شبا نمی تونم بخوابم روزا می رم تزریق تا ۱ و دو....خیلی سخ ...

حتمامیرم انقدرجوش زدم احمقاننوشتن گفتن زوده خداکنه یانباشه یاکم باشه باقرص رفع باشه بادوتابچه کوچیک خسته شدم خدابه بچه هام رحم کنه چیزی نباشه بگدره زودتوروخدادعاکنید