2777
2789
عنوان

معرفی وبلاگهای فروش وسایل

| مشاهده متن کامل بحث + 216851 بازدید | 1155 پست

اگر به فرش دستباف علاقه مندی بیا

فرش دستباف نو و دست دوم !     خرید ، فروش و تعویض !   کلیه شهرهای ایران ، فرش تبریز ، قم ، کاشان ، نایین و ... موجود میباشد .

خرید اینترنتی     

bazdarcarpet.com

farshebazdar.ir  

اینستاگرام فرش بازدار/https://www.instagram.com/bazdar_carpet

برای خرید حضوری به دو شعبه ما مراجعه کنید. شعبه پاسداران : میدان هروی خ استاد حسن بنا پ 942 _ تلفن : 5- 22536974   _  و شعبه بازار : خیام،  ساختمان فرش ایران طبقه همکف پلاک 15 تلفن : 55899785- 55892093

لطفا قیمت هارا مقایسه کنید.

“In three words I can sum up everything Ive learned about life: it goes on.”

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

SPY24 یک بسته نرم افزاری موبایل با نصب بسیار آسان است که با نصب آن روی تلفن همراه فرزندانتان به شما این امکان را می دهد تا از راه دور

تماس ها و پیامک ها و مکاتبات با دوستان و مخاطبین

ارتباطات شبکه های اجتماعی همچون تل گرام ، واتس اپ

موقعیت مکانی لحظه ای و مسیر های پیموده شده روزانه

برنامه ها و بازی های مورد استفاده و مدت زمان استفاده از آنها

تحت نظر بگیرید و از دغدغه های فکری و یا آشفتگی های روحی روانی رهایی یابید و با استفاده از قابلیت کنترل از راه دور گوشی تلفن همراه مراقب آن ها باشید تا از آسیب های احتمالی پیشگیری به عمل آورید.

2805

اگر در رابطه با سازه‌های پیش ساخته و ساندویچ پانل آگاهی ندارید حتما سری به سایت پانل تونیکس بزنید. چرا که شاید باورتون نشه اما خیلی از سازه‌ها مثل سوله یا کانکس‌هایی که توی سطح شهر می‌بینیم با ساندویچ پانل ساخته میشن.

در پاسخ به سوال وبلاگ چیست باید گفت وبلاگ به انگلیسی از کلمه weblog گفته شده است که به یک مجله و یا وبسایت آنلاین گفته می‌شود که اطلاعات را انعکاس می دهد. می توان گفت به بستنی که یک و یا گروهی از نویسندگان نظرات خود را در مورد موضوعات مختلف را بیان می کنند و به اشتراک می گذارند وبلاگ گفته می شود.

جهت اطلاعات بیشتر لینک    بیشتر بدانید .

سلام وقتتون بخیر . بچه ها من قبلا یه فروشنده بودم با درآمد بالا ولی شریکم سرم کلاه گذاشت و هر چی داشتم و نداشتم رو از دست دادم و از لحاظ مالی به صفر رسیدم . الان با توجه به سابقه و تجربه ای که داشتم در زمینه مزون داری و لباس زنانه یه پیج زدم و توش می خوام بهترین انلاین شاپ ها در زمینه های پوشاک و اکسسوری و آرایشی و بهداشتی رو به مردم معرفی کنم و در کنارش محصولات خودم رو به اشتراک بذارم . 

W.modeee لطفا پیجم رو فالوو کنین و از من حمایت کنین چون اینقدر وضعیت مالیم بد شده که پول ندارم بدم به بلاگر ها . کمک کنین لطفا ایشالله خدا خیرتون بده.

2810