2777
2789
ممکنه راجع بهش یک مقدار توضیح بدید اینجا که چیزی نگفته خوب خیلیا دوست ندارن اطلاعات شخصیشونو بدن تا ندونن قضیه چیه یکیش خوده من
می خواهم یک تکه آسمان کلنگی بخرم دیگر زمینت بوی زندگی نمیدهد

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من نمیدونم این کار چیه ولی کلا به این جور کارایی که مبهم شروع میشه و پیشنهادات وسوسه انگیز داره حس خوبی ندارم. مث گلد کوئست و کسب درآمد از اینترنت با کلیک روی آگهیا.

میدونم یه عده هم خوب سود میکنن ولی بیشتریا میرن سر کار.

من نمیخوام نون بابای پارسا رو آجر کنم ولی چون تو یه تاپیک عمومی نوشته و میشه اظهار نظر کرد نظر دادم.
همچین رایگان رایگانم زده که همه برن اطلاعاتشونو بدن بعد اطلاعات شخصیه همه بیافته زیر دسته آقا برو عمو خدا روزیتو جای دیگه حواله کنه
می خواهم یک تکه آسمان کلنگی بخرم دیگر زمینت بوی زندگی نمیدهد
با تشکر از همه دوستان فوقانی و تحتانی

خیلی خیلی لطف دارین

همه مجوزهای لازم رو در وبلاگ ارایه کردم ، کسب اطلاعات هم رایگانه
فعالیت من هم قانونیه
اگه هرمی بود یا غیر قانونی عکس ، اسم واقعی و شماره تلفن واقعیم رو نمیذاشتم تو وبلاگم
برای دیدن تصویر مجوز وزارت صنعت معدن تجارت میتونید به سایت اصناف رجوع کنید http://asnaf.ir

متاسفم برای اونایی که با 1% سواد به خودشون اجازه اظهار نظر میدن
اگه بلد بودیم وقتی مطمئن هستیم حرف بزنیم ایران دیگه اسمش ایران نبود
بابای پارسا جان من کم وبیش با کاری که میکنی آشنام ولی به دلیل همون نظری که گذاشتم تمایلی بهش ندارم ولی برای شما که وارد این حوزه شدی آرزوی موفقیت دارم. بلاخره اینم یک نوع تجارت نوینه.

اما دوست من یکی از مهمترین رموز موفقیت تجاری، احترام به مخاطب و مشتریه. حتی اگه سود اقتصادی برات نداشته باشه. شما اینجا هیچ توضیحی ندادی. میدونی که ما مردها اینجا همیشه مظنونیم مگه اینکه خلافش ثابت بشه. بعد اولین نکته ای که تو وبلاگت به چشم میاد گرفتن شماره تماسه. خب این شک خانما رو صد برابر میکنه.

معرفی کارت رو خوب انجام ندادی بابای پارسا و حالام دیگرانو زیر سوال میبری. خودت بهتر از من میدونی که کار جدید با مقاومت روبرو میشه، باید آستانه تحملت رو بالا ببری جانم. موفق باشی.
آرمان عزیز با سلام و تشکر مجدد

عزیز دل برادر ، من در وبلاگ نخواستم کسی به من شماره تلفن بده

من در وبلاگ لینکهای مرتبط با کار خودم ، مجوزهای لازم، محصولات ، نحوه همکاری و هر چیزی که اگه کسی فقط 8 دقیقه وقت بذاره میتونه بخونه ، و باز هم هر سوالی داشت میتونه همونجا بذاره و از طریق ایمیل بهش پاسخ داده بشه

حالا اگه علاقمند بود و بیشتر خواست بدونه ، میتونه بیاد حضوری با همسر یا هر فرد دیگری که مورد اعتمادشه
بیاد دفتر رسمی و مرکزی شرکت و بررسی کنه و اگه موافق بود شروع کنه

متشکرم
سلام پسرم.

من وبلاگت رو دیدم و میدونم چی کار داری میکنی ولی نمیدونم اینجا رو میشناسی یا نه. ما مردها تا یه حرفی میزنیم میگن توهین کردی، برو بیرون و میخوان سر به تنمون نباشه. بعد شما تاپیک مبهم زدی. همین میشه دیگه.
سلام پسرم.

من وبلاگت رو دیدم و میدونم چی کار داری میکنی ولی نمیدونم اینجا رو میشناسی یا نه. ما مردها تا یه حرفی میزنیم میگن توهین کردی، برو بیرون و میخوان سر به تنمون نباشه. بعد شما تاپیک مبهم زدی. همین میشه دیگه.