2777
2789
عنوان

❀❀❀❀❀ کاربر مامانی صدرا تو رو خدا برگرد❀❀❀❀❀ 😢😢😢

| مشاهده متن کامل بحث + 1991 بازدید | 168 پست
اگه تاپیکای تبلیغتون زیاد بوده پس چرا من ندیدم!!!؟؟؟ واقعا که دیگه این گزارش زدن داشت؟؟؟؟ مامانی صدرا ناراحت نشو همین کارم با کامیلا کردن به نظرم کامیلا مامان آروین هم خانوم محترمی بود نباید اینجوری باهاتون برخورد میشد

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نرو سارا جون. بمون کنارم سرو ناز بی تاب
من همیشــــــــــــــــــــــــــــــــــــــه خوشحالــــــــــــــــــــــــــــم...................گور بابای غمای دنیـــــــــــــــــــــــــــــا[smiley]s/sm80.gif[/smiley]
2803
نفیسه جونم برگرددددد
هیچکدام از آنهایی که همسرت را با آنها مقایسه میکنی نوز با تو زندگی نکردند تا نقاط ضعفشان را هم ببینی از دور همه در زندگیشان قهرمانند.. اما نه قهرمان واقعی کسی است که با خوشی و ناخوشی عاشقانه در کنارت زندگی میکند ... !!!/http://8pic.ir/images/trsq7q4kegwbbiltou38.jpg
2804
اگه تو بری منم دیگه نمیامممممممممم
هیچکدام از آنهایی که همسرت را با آنها مقایسه میکنی نوز با تو زندگی نکردند تا نقاط ضعفشان را هم ببینی از دور همه در زندگیشان قهرمانند.. اما نه قهرمان واقعی کسی است که با خوشی و ناخوشی عاشقانه در کنارت زندگی میکند ... !!!/http://8pic.ir/images/trsq7q4kegwbbiltou38.jpg
مهسا میدونی شاید کسی توی دنیای واقعی رودرو بیاد ازم شکایت کنه و دلیلش و بگخ ناارحت نشم ولی واقعا نامردی در حقم تموم کردن ... بخاطر دوستای خیلی خوبی که دارم نمیتونم اینجا رو ول کنم ولی دیگه نمیتونم مرتب بیام باید دنبال کار بیرون از خونه باشم ...
2805
علی داری با کی حرف میزنی؟
من همیشــــــــــــــــــــــــــــــــــــــه خوشحالــــــــــــــــــــــــــــم...................گور بابای غمای دنیـــــــــــــــــــــــــــــا[smiley]s/sm80.gif[/smiley]
2801