2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام دوستان کرم لاکچری فرانسوی سفیده کننده وضعیتش چطوره آیا قابل اعتماد هست چون میخوام بخرم گفتم نظر ...

سلام عزیزم  خالم استفاده میکردن راضی بودن اگر میخواین بگم از کجا سفارش بدی

خیلی قیمتش بالاس. 😏 آدم میترسه هزینه کنه بعد جواب نگیره

سلام من نمایندگی پخش لاکچری کوین دارم  قیمت هر کرم ۴۰۰ تومنه که ۸۰۰ تومن انقدر به این محصول اعتماد دارم که اگه نتیجه نگرفتیم محصول عودت میشع و هزینه تون بهتون برمیگردونیم در صورت نیاز با شماره ۰۹۳۶۸۴۹۴۰۴۸تماس بگیرید 

قیمتش چنده؟

کرم روز شب هرکدوم ۴۰۰ تومنه که می کنه ۸۰۰ تومن   من نمایندگی پخش لاکچری کوین دارم درصورت نیاز به شماره ۰۹۳۶۸۴۹۴۰۴۸تماس بگیرید  بعد لازم نیست برای سفید شدن بدنتون از هر دوتاش استفاده کنید کرم روز یا شب یکی شو و صابون لایه بردار استفاده کنی  نتیجه می بینی و قیمت برات بصرفه درمیاد  در صورت نیاز حتما تماس بگیرید 

سلام دوستان کرم لاکچری فرانسوی سفیده کننده وضعیتش چطوره آیا قابل اعتماد هست چون میخوام بخرم گفتم نظر ...

سلام من نمایندگی پخش لاکچری کوین دارم 

این کرم فوق العاده است و و نتیجه خیلی خوبی داره هم سفید می کنه پوست و هم لیفت میکنه و منافذ پوست رو می بنده این کرم یه کرم چند کاره است و برای پوست صورت استفاده میشع و صورت کاملا لیفت می کنه و اگه جای جوش داشته باشی از بین می بره در صورت نیاز به شماره ۰۹۳۶۸۴۹۴۰۴۸تماس بگیرید  یا به ایدی ely_.beauty  در اینستا گرام پیام بدید