2777
2789

با سلام به همه مامان های در انتظار. یه سری وسایل فوق العاده باکیفیت بچه با کمتر از نصف قیمت موجود در بازار ( اگر موجود باشه) کاملا نو

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ویژگی ها:

قابل استفاده از بدو تولد تا حدود 3.5 سالگی(وزن 15 کیلوگرم)قابل استفاده به سمت والدین و رو به محیط بیروندارای 3 حالت قابل تنظیم برای تکیه گاه کودکبه کوچکترین حالت ممکن جمع شده و جای بسیار کمی را اشغال می کند.قابلیت باز و بسته شدن بسیار آساندارای کاور مخصوص باراندارای گارد برای محافظت کودک با قابلیت جدا شدندارای کمربند ایمنی با سیستم 5 نقطه ای مهار خطر جهت ایمنی بیشتردارای دسته بسیار راحت با قابلیت تنظیمسازگار با صندلی ماشین های گروه سنی صفر مدل Maxi-Cosi Pebble Plus, Pebble, CabrioFixدارای سایبان بزرگدارای سبد خرید بزرگ و کاربردیدر هنگام جمع شدن به حالت عمودی می ايستد و کمترین جای ممکن را اشغال می کند.ابعاد: 58 * 92.5 * 107-96.5 سانتی مترابعاد بسته: 34.5 * 27.5 * 96 سانتی متروزن: 12.9 کیلوگرم

آغوشی برند فرانسوی be be confort سه تکه مجزا از هم داره بینهایت راحت برای استفاده مادران در دوحالت. دقیقا هم جنس و هم رنگ کالسکه هست قیمت ۴۷۰ تومان دفترچه راهنما با جعبه بصورت کامل موجوده.