2777
2789

چرا تو اخبارخبری از کرونا تو چین نیست؟ که امارشون چنده؟ چرا عراق و افغانستان اصلا ندارند? ژاپن یا کره جنوبی هم خبری نیست. در پایان چرا ایرانیها آنقدر بدبختن. تو تمام بدبختی‌ها جز ده کشور اول جهانیم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چی بگم نترکم

✋اَلسَّلامُ عَلَيْكَ يا اَبا عَبْدِاللهِ وَعَلَى الاَْرْواحِ الَّتي حَلَّتْ بِفِنائِكَ عَلَيْكَ مِنّي سَلامُ اللهِ اَبَداً ما بَقيتُ وَبَقِيَ اللَّيْلُ وَالنَّهارُ وَلا جَعَلَهُ اللهُ آخِرَ الْعَهْدِ مِنّي لِزِيارَتِكُمْ ،✋اَلسَّلامُ عَلَى الْحُسَيْنِ✋وَعَلى عَلِيِّ بْنِ الْحُسَيْن✋ِ وَعَلى اَوْلادِ الْحُسَيْنِ✋وَعَلى اَصْحابِ الْحُسَيْن ِالهی زیارتش را دراین دنیا و شفاعتش را در آخرت نصیب مان بگردان💚

چون اونا همه واکسن شدن کرونا توبیشترکشورا دستاپاش جمع شده فقط ایرانی بدبخت که بایدبمیره 😔😔😔

هنگامی که خداانسان رااندازه میگیردمتررادورقلبش می گذاردنه دورسرش....🌹✌                                         بهترین جفت درجهان خنده وگریه ست آنها هیچگاه یکدیگرراهمزمان ملاقات نمی کنندولی اگرآن دویکدیگرراملاقات کردندآن لحظه بهترین لحظه شماست آرزومیکنم امروزبهترین جفت براشما اتفاق بیفتد 💗😍🌹گیرم غم روزگارسنگین باشد🌹گیرم دل بی قرارغمگین باشد🌹بایدبکنیدبیستونی درخویش🌹تاآخرشاهنامه شیرین باشد🌹...دوستان لطفا واسه خانه دارشدم صلوات من کاربری ۱۳۳هستم تعلیق شدم😐بااین کاربری امدم😍

🔴تعداد قربانیان کرونا در ایران باز هم رکورد زد

فوت ۶۸۴ بیمار کووید-۱۹ در شبانه روز گذشته

💢  مبتلایان جدید: ۳۶۴۱۹ نفر

💢 قربانیان جدید: ۶۸۴ نفر

💢 کل مبتلایان: ۴۶۷۷۱۱۴ نفر  

💢 کل قربانیان: ۱۰۲۰۳۸ نفر

💢 بهبودیافتگان: ۳۹۳۲۴۷۲ نفر

💢 بیماران بدحال: ۷۶۶۲ نفر

/جام جم

@Aalijnab

مامان دو قلو ها ❤