2777
2789

چرا تو اخبارخبری از کرونا تو چین نیست؟ که امارشون چنده؟ چرا عراق و افغانستان اصلا ندارند? ژاپن یا کره جنوبی هم خبری نیست. در پایان چرا ایرانیها آنقدر بدبختن. تو تمام بدبختی‌ها جز ده کشور اول جهانیم 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چی بگم نترکم

✋اَلسَّلامُ عَلَيْكَ يا اَبا عَبْدِاللهِ وَعَلَى الاَْرْواحِ الَّتي حَلَّتْ بِفِنائِكَ عَلَيْكَ مِنّي سَلامُ اللهِ اَبَداً ما بَقيتُ وَبَقِيَ اللَّيْلُ وَالنَّهارُ وَلا جَعَلَهُ اللهُ آخِرَ الْعَهْدِ مِنّي لِزِيارَتِكُمْ ،✋اَلسَّلامُ عَلَى الْحُسَيْنِ✋وَعَلى عَلِيِّ بْنِ الْحُسَيْن✋ِ وَعَلى اَوْلادِ الْحُسَيْنِ✋وَعَلى اَصْحابِ الْحُسَيْن ِالهی زیارتش را دراین دنیا و شفاعتش را در آخرت نصیب مان بگردان💚

چون اونا همه واکسن شدن کرونا توبیشترکشورا دستاپاش جمع شده فقط ایرانی بدبخت که بایدبمیره 😔😔😔

هنگامی که خداانسان رااندازه میگیردمتررادورقلبش می گذاردنه دورسرش....🌹✌                                         بهترین جفت درجهان خنده وگریه ست آنها هیچگاه یکدیگرراهمزمان ملاقات نمی کنندولی اگرآن دویکدیگرراملاقات کردندآن لحظه بهترین لحظه شماست آرزومیکنم امروزبهترین جفت براشما اتفاق بیفتد 💗😍🌹گیرم غم روزگارسنگین باشد🌹گیرم دل بی قرارغمگین باشد🌹بایدبکنیدبیستونی درخویش🌹تاآخرشاهنامه شیرین باشد🌹...دوستان لطفا واسه خانه دارشدم صلوات من کاربری ۱۳۳هستم تعلیق شدم😐بااین کاربری امدم😍

🔴تعداد قربانیان کرونا در ایران باز هم رکورد زد

فوت ۶۸۴ بیمار کووید-۱۹ در شبانه روز گذشته

💢  مبتلایان جدید: ۳۶۴۱۹ نفر

💢 قربانیان جدید: ۶۸۴ نفر

💢 کل مبتلایان: ۴۶۷۷۱۱۴ نفر  

💢 کل قربانیان: ۱۰۲۰۳۸ نفر

💢 بهبودیافتگان: ۳۹۳۲۴۷۲ نفر

💢 بیماران بدحال: ۷۶۶۲ نفر

/جام جم

@Aalijnab

مامان دو قلو ها ❤