2777
2789
عنوان

نظرتون راجب این چراغ خوابا برا کادو ب آقایون چیه؟ +عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 672 بازدید | 56 پست
کلا خوب نیست یا این مدلش؟ مدلهای مختلفی داره من سریع همینو ازنت گرفتم  ک تاپیک بزنم😂

اولا طبق حرف خودت آقایون کلا تو کار تزیینی نیستن، یه چیز کاربردی تر بگیری بهتره 

دوم اینکه این مدلا دیگه خیلی تکراری و زیاد شده، اگه ترجیحت اینه که تزیینی بگیری یه چیز دیگه بگیر

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

همسر من خوشش نمیاد 😁  اگر لباس براش بخرن به عنوان هدیه خیلی خوشحال میشه  یه بارم سیاه ق ...

ممنون عزیزم ، لباس هم تازه گرفته، هم اینکه من انقد کادو براش لباس گرفتم ک دیگه گفتم برم سراغ ی چیز جدید😂

ممنون عزیزم ، لباس هم تازه گرفته، هم اینکه من انقد کادو براش لباس گرفتم ک دیگه گفتم برم سراغ ی چیز ج ...

پس یه کادوی فانتزی میخوای بخری 

ببین سلیقه وعلاقه همسرت چیه ... از این مدل هدیه ها خوشش میاد یا نه

خیلی دوست دارم بدونم اونایی که سلام رو «س» و جواب رو «ج» می نویسن ، با این صرفه جویی در زمان به کجا رسیدن ؟         / لطفا واسه سلامتی همه نی نی ها و پسر من یه صلوات بفرستین😍❤️
اولا طبق حرف خودت آقایون کلا تو کار تزیینی نیستن، یه چیز کاربردی تر بگیری بهتره  دوم اینکه این ...

من میخواستم جا سوییچی بگیرم، دوستم یهو اینو پیشنهاد داد ، دیدم بدک نیست

ولی خب شوهرمم شاید اولش خوشحال بشه با این جور چیزا، اما فک می‌کنه پول الکی خرج کردم😂😂

برا این برا چیزای تزیینی دو دلم

من میخواستم جا سوییچی بگیرم، دوستم یهو اینو پیشنهاد داد ، دیدم بدک نیست ولی خب شوهرمم شاید اولش خوش ...

آخه قیمتشم زیاده، واقعا به چشم نمیاد

تو که هزینه میکنی بگرد شاید یه چیز بهتر پیدا کردی

پس یه کادوی فانتزی میخوای بخری  ببین سلیقه وعلاقه همسرت چیه ... از این مدل هدیه ها خوشش میاد ی ...

خوشش ک میاد ولی برا ی لحظه، یا از ی چیز زیر صد تومن😂

چون بنظرش پول زیاد واس اینجور چیزا ولخرجیه 

برا همین نمی‌دونم⁦☹️⁩

خوشش ک میاد ولی برا ی لحظه، یا از ی چیز زیر صد تومن😂 چون بنظرش پول زیاد واس اینجور چیزا ولخرجیه&nb ...

آها اگه خوشش میاد که اوکیه 😁 

اگه خودت فکر میکنی خوبه بخر دیگه با ۱۰۰ تومن هیچی نمیشه خرید 

خیلی دوست دارم بدونم اونایی که سلام رو «س» و جواب رو «ج» می نویسن ، با این صرفه جویی در زمان به کجا رسیدن ؟         / لطفا واسه سلامتی همه نی نی ها و پسر من یه صلوات بفرستین😍❤️

بالبینگ بشون میگن...هدیه فانتزی و زیباییه...من چن سال پیش برا نامزدم گرفتم

امسال سال سرنوشت سازیه برام...حالا که داری میخونی...از ته دلت یه صلوات برا اجابت خواسته دلم بفرست...مرسی مهربونم...
آها اگه خوشش میاد که اوکیه 😁  اگه خودت فکر میکنی خوبه بخر دیگه با ۱۰۰ تومن هیچی نمیشه خرید&nb ...

اینکه قیمتش خیلی از صد تومن بیشتره😂

منظورم اینه اگه قرار باشه ی چیز تزیینی بگیرم ترجیح میده زیاد پول بابتش نره

اینکه قیمتش خیلی از صد تومن بیشتره😂 منظورم اینه اگه قرار باشه ی چیز تزیینی بگیرم ترجیح میده زیاد پ ...

آره متوجه شدم قیمتش بیشتره...  میگم چیزی که به عنوان هدیه بخوای بخری با ۱۰۰ تومن و این حدودا چیز خوبی از آب درنمیاد، یه بار مصرفه دیگه با این قیمتای اجناس 😓

پاور بانک

هندزفری بی سیم

جعبه ابزار و چیزای مربوط بهش

ساعت

حیف پول و جا سوییچی

کفش و کمربند

و حتی پیراهن میتونه بیشتر همسرتونو خوشحال کنه

با توجه به قیمت این چراغ خوابا میکم چون ب نظرم اصلا نمی ارزه

تولد اونه ، عکس منم باشه پرو بازی نیست😂😂

براش پاوربانک بخر 

زدم توگوش زندگی رفت بابزرگترش اومد 😐🖤دیوانه شمردندمرامردم این شهراما دل من تنگ خودم بود دمادم🙂😞 بدم میاد شاد باشم 🙂میدونی چرا؟؟چون هروقت شادبودم یهویکی زد توذوقم دلم شکست 😅میشه خندیدولی خوشحال نبود😅عشق قشنگه ولی تنهایی ترجیح داره بع آدمایی که فقط لب ودهنن 🙂💔