تو توستر عزیزم
یه دونه تخم مرغ و ۲ قاشق شکر یه قاشق غذاخوری کره با یه لیوان شیر ولرم و یکم زغفران و هم میزنیم تا شکر حل بشه
به سه قاشق ازش و برمیدارم برای رو مال
خمیر مایه هم یه قاشق غذاخوری با یکم آب ولرم میزارم ۱۰ دقیقه تا عمل بیاد
بعد ۳ پیمانه آرد شیرینی پز ی و با خمیر مایه به مخلوط شیر و شکر و تخم مرغ اضافه میکنیم
و ۱۰ دقیقه ورز میدم
۲ ساعت استراحت میدیم
بعد دوباره چونه میکنیم ۱۵ مین دیگه استراحت میدیم
مرحله آخر فرم میدیم بعد دوباره ۱۵ مین استراحت
روشو از مخلوط تخممرغ و شیر و شکر میزنیم و برای نیم ساعت من گذاشتم توستر با دومای ۱۸۰