2777
2789
عنوان

من نسیم هستم مامان کوشان اومدم از همتون تشکر کنم .

| مشاهده متن کامل بحث + 2145 بازدید | 62 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خدا رو شکر
منم این روزا رو گذروندم اما جور دیگه
الان میدونن داری رو ابرا سیر می کنی
خدا رو هزارررررررر مرتبه شکر
خدا یا این شادی که نصیب این مادر کردی نصیب همه ی مادرا که بچه مریض دارن کن
من مامان دو تا عــــــشقم💞 دخترم تــــ،مام زندگی من👸 ...پسرم تمام وجــــــودم 👼
سلام نسیم جان عزیزم نمیدونی من چقدر غصه پسرتو میخوردم خدا رو صد هزار مرتبه شکر که خدا مهدی کوچولو‌رو بهت برگردوند خدایا شکرت...خدایا شکرت...خدایا شکرت الهی تا اخر عمر صحیح وسالم زیر سایه پدر مادرش باشه و از هر اسیبی در امان آمیییییین
مامانیه مهربون امضامو که دیدی واسه سلامتی پسر کوچولوم امن یجیب بخون...خواهش میکنم😔😔
عزیزم بسیار برایت خوشحالم
 👈 من مادر یک کودک اتیسم هستم توجه کنید از این بعد در تاپیک های متفرقه ام به سوالات در مورد اختلال اتیسم هست پاسخ نمیدهم لطفا در تاپیک هایی که موضوع شون و عنوان شون اتیسم هست سوال خودتان بپرسید ممنونم که رعایت میکنید منم یک انسانم گاهی دوست دارم از دنیای اتیسم دور باشم و تاپیک های غیر اتیسم بزنم 😊
خداروشکرررررررررررررررررررررررررررررر اللهم صل علی محمد وال محمد
وقتی میخوام به شوهرم و زندگیم گیر بدم میام یه چرخی تو نینی سایت میزنم،قشنگگگگ افسرده میشم بعدش مثل بچه آدم سرمو میندازم پایین و به آغوش گرم زندگی برمیگردم!😓😈😂✋
پروردگارا..........عظمتت اینجور وقتا بهتر درک میشه............نه تنها مامان نسیم عزیز بلکه همه ما که سختی کشیدنشو خوندیم و غصه دار شدیم...........مدیونتیم............. خدایا شکر مامان کوشان ایشالا همیشه فرزند گلتون سالم و سلامت باشه
هرگز نگو من مادر نمیشم......وقتی مینونی کودک دیگری رو نوازش کنی یا واسه دخترک دستفروش سر چهارراه غصه بخوری......یعنی بالقوه مادری.....مادر بودن در فطرت توست......تو مادری......مادر
2810