2777
2789
عنوان

مشاوره کنکور

118 بازدید | 12 پست

سلام. من امسال کنکور دادم و رتبه ی 2300 منطقه2 شدم و پزشکی رو میارم. میخواستم یه شغلی داشته باشم و فک میکنم مشاور شدن خوب باشه. نظرم اینه ک از مهر ب عنوان مشاور کنکور فعالیت کنم اما نمیدونم چیکار کنم و چطور شروع کنم. ممنون میشم نظرتونو بگین و راهنماییم کنین

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

هرکی پزشکی قبول میشه که صرفا مشاور نیست!!!!

مگه الکیه شما درحال حاضر هنوز مثل یه دانش اموزی

اینده‌ی یه مشت دانش اموزو میخوای دست بگیری الکی که نیست

تا شب نرود،صبح پدیدار نباشددوستان کاربری به تازگی به من تعلق گرفته🍃لطفا درخواست دوستی ندید🙏

پیشنهاد میکنم توی اینستا به پیج

Medical_stu 

دایرکت بدید

اونا اموزش میدن ازمون میگیرن بعد جزو تیم خودشون میکنن شمارو

تا شب نرود،صبح پدیدار نباشددوستان کاربری به تازگی به من تعلق گرفته🍃لطفا درخواست دوستی ندید🙏
هرکی پزشکی قبول میشه که صرفا مشاور نیست!!!! مگه الکیه شما درحال حاضر هنوز مثل یه دانش اموزی اینده‌ ...

بله میدونم الکی نیست اما با اصول برنامه ریزی و اینا آشنام و 3 سال دبیرستان رو خوب درس خوندم و میدونم تو هر مقطع زمانی چیکار باید کرد و حتی ایراداتی ک باعث شد رتبم اون چیزی ک حقم بود هم نشه رو میدونم. اگه هم بخوام مشاوره انجام بدم صرفا برای 2،3 نفر انجام میدم ک هم ب درسم تو دانشگاه لطمه نخوره و هم بتونم برای دانش آموزام وقت بزارم.

حالا این همه آدم پزشکی قبول شدن مشاور شدن منم روش!😁

بله میدونم الکی نیست اما با اصول برنامه ریزی و اینا آشنام و 3 سال دبیرستان رو خوب درس خوندم و میدونم ...

قبلش اموزش ببینی بهتره

دو سه نفرم نه 

۱۰ نفر اینا بهت میدن 

به پیجشون دایرکت بده