2777
2789
عنوان

من با یه همچین ادمی اشنا شدم

293 بازدید | 10 پست

من سالهاس کسی تو زندگیم‌نبوده با کسی اشنا شدم که حکم جلب داشت از اول بهم گفت دعوا کردم پارسال ۲۲ ماه حکم جلب دارم ولی رضایت میگیرم بعد اینهمه سال ایشون به دلم نشست مشاوره رفتیم تست دادیم همچی خوب پیش میرفت تا اینکه نتونست رضایت بگیره شنبه باید خودشو معرفی کنه خودش در حد جنون بهم ریخته پدر مادرش هر روز یکی سکته حمله عصبی میکنن منم حالم رو به راه نیست امروز یه واسطه فرستادم گفتن علاوه بر دعوا فلانی گوشی دخترمو هک کرده عکساشو پخش کرده بهش گفتم انکار نکرد گف دختراش تو استوری فحشم دادن منم هک کردم رو عکساشون فحش نوشتم استوری کردم

واقعا تو گذشته کارای خیلی بدی کرده ولی مشاورم گف وفاداریتو الان باید نشون بدی ب پاش بمونی ولی از کارای گذشتشم عصبانیم نمیدونم چیکار کنم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خیلی شرایط سختیه ولی بشین با خودت فکر کن میتونی با این ادم زندگی کنی بدون اینکه از گذشته اش اسمی ببری تو دعوا و قهر که تو همه زندگیا هست به هر حال فردا میره و یه مدت از هم دور میشید و این دور شدن خودش خیلی بهت کمک میکنه که احساست بفهمی فقط امشب سعی کن بهش قول چیزی ندی