2777
2789
عنوان

نذری

93 بازدید | 14 پست

آخ که من چقدر  نذری دلم می خواد  هیشکی نداد😢

پسر نازم مامان فدات بشه تک دونم😘😘😘😘 . انشالله دامنه همه ی منتظرا سبز بشه .                 خستم از این زندان که نامش زندگیست پس قشنگی های دنیا مال کیست .                                        سکوتم از رضایت نیس دلم اهل شکایت نیس .  

دوستان میشه برای حاجت دلم یدونه صلوات و حمد بخونید چندساله گرفتارم با حمد و صلواتتون    خدا مشکلم همین روزا حل کنه الهی ب حق شب عاشورا اجرتون رو امام حسین بده اگه برام خوندین لایکم کنید دعاتون کنم😔❤ 

میشه واسه حاجت دلم دعا کنی؟اگه دعام ♥️♥️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بگردم اگ شمال بودی میفرستادم برات

ژیـــــنــا🦂                                             من همونیم که نه مذهبیا قبولش دارن نه غیر مذهبیا.            انسـان ناصحیـحی هـستم،در همـه ابـعاد                                                                                                       رو اعصاب آبـانـیا راه نرید؛میدون مینِ:)                                                         https://t.me/Hich_zh

واسه من بفرست🤧😁

عضو گروه رز صورتی🌸وزن شروع ۵۸🌸وزن هدف ۵۳ 🌸اگه تونستین و به هر حیوونی مثل سگ و گربه خیابونی 🥺کمک کردین...لطفا بهم بگین که بهتون هدیه معنوی بدم⁦⁦⁦⁦⁦⁦⁦💜
واسه من بفرست🤧😁

بخدا میگفتی میفرستادم امشب نذری دادیم

ژیـــــنــا🦂                                             من همونیم که نه مذهبیا قبولش دارن نه غیر مذهبیا.            انسـان ناصحیـحی هـستم،در همـه ابـعاد                                                                                                       رو اعصاب آبـانـیا راه نرید؛میدون مینِ:)                                                         https://t.me/Hich_zh

بچم چشش  سبز شد  تو نی نی سایت عکس نذری گزاشتن  دیگه بدتر شدم باورت نمیشه ۱ ماه قبل محرم حوس کردم

پسر نازم مامان فدات بشه تک دونم😘😘😘😘 . انشالله دامنه همه ی منتظرا سبز بشه .                 خستم از این زندان که نامش زندگیست پس قشنگی های دنیا مال کیست .                                        سکوتم از رضایت نیس دلم اهل شکایت نیس .  
بچم چشش  سبز شد  تو نی نی سایت عکس نذری گزاشتن  دیگه بدتر شدم باورت نمیشه ۱ ماه قبل م ...

بگردم الهی 

بگردم الهی 

خدا نکنه گلم 

بخدا میگفتی میفرستادم امشب نذری دادیم

قبول باشه انشالله ❤️❤️❤️شوخی کردم عزیزم😁😁😁

عضو گروه رز صورتی🌸وزن شروع ۵۸🌸وزن هدف ۵۳ 🌸اگه تونستین و به هر حیوونی مثل سگ و گربه خیابونی 🥺کمک کردین...لطفا بهم بگین که بهتون هدیه معنوی بدم⁦⁦⁦⁦⁦⁦⁦💜
قبول باشه انشالله ❤️❤️❤️شوخی کردم عزیزم😁😁😁

فداتشم مرسی

2810