2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805
عزیزم منم با سی دی های اموزشیکلا برای پسرم مخالف بودم اونم یک ساله سی دی های با نی نی عالی بود. واقعا پسرم سرگرم میشد. توش شعر و انیمیشن و خلاصه حسابی عاشقش شده بود راحت پیدا میشه
قیمتی ترین جواهری که میتوانید بر گردنتان بیندازید...دستان فرزندتان است.
مامی صدرا خب باید ساعت بذاری برای بچه وگرنه معلومه عادت میکنه من روزی یک ساعت الی یک و نیم ساعت میذارم ببینم! بعدشم خاموش
قیمتی ترین جواهری که میتوانید بر گردنتان بیندازید...دستان فرزندتان است.
الی جان سی دی های بانی نی رو شهرکتابها دارن معمولا . بیبی انیشتن هم خیلی خوبه . مخصوصا چند تاش که بچه ها خیلی دوست دارن . با نی نی هم شماره های اولش بهترن .
به گذشته نگاه نکن و نگو چرا؟ به آینده نگاه کن و بگو چرا که نه؟
سی دی خاله شعر های خاله ستاره هم خوبه شان دشیپ هم خوبه همون بع بعیها
زیبا ترین عکسها در اتاقی تاریک ظاهر می شوند پس هر وقت در قسمت تاریکی از زندگی واقع شدی بدان که خداوند قصد دارد یک تصویر زیبا از تو بسازد
بپرسی سی دی های بانینی توی تمام سی دی فروشی ها هست 13 تاست میتونی یکی رو بگیری بببینی اگه خوشت اومد بقیه رو بگیری
http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1075588 باکدوم آهنگها بیشتر خاطره دارید؟
2810