2777
2789
عنوان

پسرم ۲۳ ماهشه حرف نمیزنه خیلی نگرانم

| مشاهده متن کامل بحث + 1033 بازدید | 29 پست
بله درست میگین ولی اطرافیان هی میپرسن که حرف نمیزنه من نگران میشم، خواهرزاده هامم دیر حرف اومدن من ف ...

تخم کبوتر تاثیر داره عزیزم

برنامه کودک نگاه کنه و در تعامل قرار بگیره زودتر حرف میزنه ولی عزیزم به حرف میاد که روزی هزار بار بگی فقط ۲ دقیقه ساکت باش نگران نباش مامان گل

عزیزم نگران نباش دختر منم حرف نمیزد شنوایی سنجی بردم گفت سالمه گفتار درمانی بردم اصلا از دکتره میترس ...

دقیقا خواهر زاده ام هم دوسال و نیم شروع به حرف زد یک سال بعدش انقدر حرف میزد من التماسش میکردم ساکت بشه مغزم آروم بگیره

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بله درست میگین ولی اطرافیان هی میپرسن که حرف نمیزنه من نگران میشم، خواهرزاده هامم دیر حرف اومدن من ف ...

داداش من دوتا پسر شیر به شیر دارن اولی بعد دوسال سالگی حرف زد دومی از یه سالگی حرف میزنه حتی دوتا داداشم مثل هم نمیشن 

پسر داییم سه سالش بود حرف نمیزد ولی الان بزرگ شده ماشاالله خیلی سالم و عاقل 

نگران هیچی نباش 

داداش من دوتا پسر شیر به شیر دارن اولی بعد دوسال سالگی حرف زد دومی از یه سالگی حرف میزنه حتی دوتا دا ...

دومی چون اولی رو دیده حرف زده متاسفانه با شرایط الان بچه ها اصلا بیرون نمیرن که کسی رو ببینن 

سلام عزیزم  ببخشید گل پسرتون از کی به حرف زدن افتاد

سلام عزیزم، پسرم از دوسالگی کلمه گفت ولی زیاد نه، از دوسال و نیمی کم کم به حرف اومد، الان که سه سالشه خیلی بهتر حرف میزنه ، مهدکودک که بردمش خیلی روش تاثیر داشت

سلام عزیزم، پسرم از دوسالگی کلمه گفت ولی زیاد نه، از دوسال و نیمی کم کم به حرف اومد، الان که سه سالش ...

خدا حفظش کنه براتون ،پسر من ماه دیگه دو سالش میشه ، گاهی یه کلماتی میگه ولی خیلی کم مثلا حموم چون دوس داره میگه حمو یا علی رو میگه عیی اونم هر وقت عشقش بکشه  . هر چی میگم متوجه میشه ولی حرف نمیزنه 🥺😔 

خدایا شکرت 😍
خدا حفظش کنه براتون ،پسر من ماه دیگه دو سالش میشه ، گاهی یه کلماتی میگه ولی خیلی کم مثلا حموم چون دو ...

سلام. تی وی گوشی اهنگ کتاب اینارو جمع کنید و اصلا نزارید ببینه باعث تاخیردرگفتار ومشکلات دیگه میشن اینا همه فضای مجازی محسوب میشن.قدم دوم هم گوش دادن ویس های ولا موسوی.تجربه خودمه پسرمنم مشکلات زیادی داشت که خداروشکر عالیه نسبت به پارسال.درضمن کاروگفتارهم نمی‌خوان این بچه ها.توویس ها می‌فهمید دلیلشو.موفق باشید.

السلام علیک یا صاحب الزمان برای سلامتی امام زمان و تعجیل درفرج صلوات.بیایید برای نزدیک شدن ظهور ترک گناه کنیم. .اللهم عجل لولیک الفرج . اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم
پسر من 15 ماهشه هنوز نمیتونه خوب راه بره 😐بابا رو عالی میگه از دهنش ی دقیقه نمی افته

از منم خوب نمیتونه راه بره بابا رو همش میگه 

تازه یکم بهتر شده راه رفتنش 

عسلی تر از 🍯چشمات 👀قند لباته🍬👄😇    پسرمو میگم👼 😅😅           

پسر من 15 ماهشه هنوز نمیتونه خوب راه بره 😐بابا رو عالی میگه از دهنش ی دقیقه نمی افته

بیین دستاشو بگیر تاتی تاتی کن باهاش دخترای منم یکی یک سال ویک ماه یکی یک سال وسه ماه همون ۱۵ماه راه رفتن

نامه ی به خدا💌خدایاچرا💔