2777
2789

بیبی کر

من مادر نميشوم تا فرزندم  را عصاى دستم كنم...من مادر نميشوم تا پيري و كورى ام را به فرزندم تحميل كنم....من مادرنميشوم تا بهاي قطره شيرى كه به كودكم داده ام پس بگيرم....من مادر نميشوم تا فرزندو وابسته و بيمار تربيت كنم و افتخار كنم به اينكه فرزندم مرا بر همسرش ترجيح ميدهد....من مادري بيمار نيستم...من مادر ميشوم تا انسانى سالم و مستقل تربيت كنم،مادرميشوم تا انسانيت را  به فرزندم بياموزم.انسانى قوى و درستكار  و خوشبخت....كودكم وظيفه اي در قبال من ندارد....بلكه من مادر او هستم و موظف به خوشبخت كردن فرزندم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

کیدی لاکت از همه بهتره برای اسهال خوبه پدی لاکت فقط برای دلپیچه خوبه 

لوبیاپلوباسالادشیراز سابقم 😋😍 وزن شروع ۹۸/۷۰۰ وزن فعلی  ۸۱ وزن هدف ۷۵ ولی چه کنم ارادم کمه 🥴🥴😂🤣😁 لعنت به رژیم من دلم شیرینی میخواد 🤣😁😂😁
کبدی لاکت زینک خیلی خوبه همینطور restore  سریع بند میاره  تو ماست یا اب بریزی بده بخوره ...

اسهال نداره که

برا پیشگیری میگم

شیرخشکس ضد رفلاکس یبوست میاره اتفاقا

تمام شک من به معجزه، باتو محکم تر از باور شده🤰
اسهال نداره که برا پیشگیری میگم شیرخشکس ضد رفلاکس یبوست میاره اتفاقا

پیشگیری!نشنیدم تا به حال چرامیخوای بدی نده بی دلیل ضرر داره خب.

خدایاشکرت بخاطرهمه نعمتهای که میبینم ونمیبینم  خداجونم عزیزای دلم سالم نگهدار  
اثرداشت؟

ببین تجربه من ثابت کرد کولیک تا دوره اش تموم نشه کامل خوب نمیشه تا ۳ ماه و نیم نهایته دوره اش ۳ ماه و نیم خوب خوب میشه خودش فقط دارو رو میدی کمتر اذیت میشه بچه

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
2810