2777
2789
عنوان

كسي بچه بيشفعال داشته

| مشاهده متن کامل بحث + 3421 بازدید | 42 پست
ما تو خانواده داشتیم‌ده سال ریتالین خورد الان بچه خیلی آرومه‌ ولی وقتی میخوابه همش مشت و لگد میندازه ...

نه عزيزم فقط شيطوني نيست ك بچه هاي بيشفعال اگه درمان نشن اينده هيلي بدي خواهند داشت بخاطر هوش بالايي ك دارن ولي نميتونن توراه درست ايتفاده كنن ممكن ب سمت كاراهىي خلاف برن و هوششون و تو اون راه خوج كنند.. تحرك و شيطنت مشكل كوچيك اين بچه هاي

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دکتر به پسر من آخر سر ریتالین داد...به بد بختی پیدا کردیم....یه روز خورد....اما اون روز هم آبروی منو ...

شيميايي بسازه اتفاقا تو اروم كردم بچه خيلي موثره من خيلي تحقيق كردم اين بچه ها بايد دارو مصرف كنند ولي منم اعتقاد منم اينه حداقل اين داروها گياهي باشه بهتره حداقل عوارض نداره..

2803
متاسفانه اطرافیان هر بچه پر جمب و جوشی دیدن برجسب بیش فعالی میزنن .درصورتی ک بیش فعالی بیشتر با خلال ...

نه عزيزم من خودم تواين زمينه خيييلي تحقيق كردم ..اوني ك شما ميگي بعد ٧سالگي مشخص ميشه بخاطر نااگلهي مادراست وگرنه بيش فعالي از ٢سالگي مشخص ميشه و روز ب روز شرايط بيشتر ميشه..و اين ك ٣نوع هست دختر من از نوع اول يعني تكانشي هست .. عدم تمركز ونوع هاي ديگش هست ك تو سن هاي بالاتر نشون ميده ك تو همين سنيين هم ميشه فهميد همين ك بخه بازي رو نصف كاره وها ميكنه يا تند تند زمين بخوره متوجه بعضي حرفا نشه نشونه عدم تمركزشه

واقعا ميشه بگي چه چيزايي داد و علائم پسرت چيا بود؟؟

یک وساله نیم بود که اصلا نمینشست...غذا نمی خورد به بدبختی...فقط راه میرفت و تنها مادری ک تو جمع یک دقیقه آرامش نداشت من بودم....دائم مثل جغجغه حرف میزد....اما بچه هارو نمی زد...دکتر از یک چهارم رسپریدون شروع کرد....فقط دوماه اثر عالی داشت....تا ۵ سالگی که دیگه انگار قرض اثری زیاد نداشت...بردمش دکتر ریتالین داد...اما به جای خوب شدن وحشتناک شد...کلا با مسولیت خودم قطع کردم..بماند ک چی کشیدم...رفتم دکتر حسن اکبری ک میاد تلویزیون..

..

ذکر علی عباده....ذکر یاعلی به تنهایی عبادت است....🌻🌻

دکتر اکبری...روزی یک قاشق مربا خوری دوسین داد....شربت زبیب  همین طور....گفت تو تابستان سه ماه آب سیب و هویج....نه بار حجامت پس گردن....هرسه ماه حجامت عام...دم نوش هم....بادرنجبویه...اسطوخودوس...گل گاو زبان که واسه بیش فعالی خوبه....چندتا دم نوش دیکه....چند تاروعن که ملاجش شبها چرب کنم....بادکش پشت روبه بالا....

2804

راستی دم نوش سنبل الطیب که مال بیش فعالی....یه قطره به اسم والرینا که خیلی موثر واسه داخل بینی هر دو ساعت...دکتر گفت بچه کاملا سوداویه

ان شاالله که توانسته باشم کمکت کنم....چون خودم خیلی خیلی کشیدم

مرسي عزيزم من بردم پس شارگرد خيرانديش بمن گفتن بخاطر صفراي زياد بدنشه و يسري دارو دادن سبار هم حجامت كردم . ولي از حجامت تاثيري نديدم فعلا .. چقد زمان برد ك بهتر شد؟؟الان كامل خوب شده يا كمي بهتره..

ان شاالله که توانسته باشم کمکت کنم....چون خودم خیلی خیلی کشیدم

منم خيلي اذيت ميشم تا همين يكماه پيش الرژي شدييد داشت شب و روزم شده بود درمان اون اون تموم شد خالا بايد فكر بيشفعاليش باشم ..بيشتر ازينكه يه ثانيه هم نميتونه يجا بشينه اذيتم خودشم كلافس. راستي وزن بچه شماهم كم بود ؟

منم خيلي اذيت ميشم تا همين يكماه پيش الرژي شدييد داشت شب و روزم شده بود درمان اون اون تموم شد خالا ب ...

پسر من الان هفت سالشه...خیلی بهتره....کلا غذا کم میخوره....و زنش الانم بالا نیس...خواب بعد از ظهر ک هیچی....این قدر راه میره هرچی میخوره میسوزنن...کاش پیش دکتر حسن اکبری هم میبردی....خیلی حادقه

2805
راستی دم نوش سنبل الطیب که مال بیش فعالی....یه قطره به اسم والرینا که خیلی موثر واسه داخل بینی هر دو ...

ميشه اگه اسكالي نداره ايدي تلگرام يا واتساپت رو بديد اونجا حرف بزنيم اينجا يكم سخته

عزیزم تلگرام ندارم....شرمنده برای واتساپ...اما اگر سوال راجع به این موضوع داری حتی سر بسته جواب میدم

باشه اشكال نداره گلم پس اگه زحمتت نيست من ميپرسم همينجا هروقت تونسنني جواب بده.. ببخش زياده اگه..

١. اول شماره دكتر رو بده بيزحمت و اينكه چحوري وقت گرفتي.. ٢

اينكه ميشه خودت بيشتر توضيح بدي بعد طب سنتي چه چيزاييش بهتر شد و در چه  حد.. اگه سختت نيست اينو كامل بگو برام ك چجور بود رفتاراش قبل و بعد دكتر بردن..

٣. اينكه استرس نداشت بچت ؟؟

٤.الان وضعيت درسش چجوره  بازم مرسي 

2801