2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

شوهر من کلینیک دکتر نیلفروش زاده کاشته. ارثی موهاش ریزش داشت و وسط سرش کلا خالی بود دورش مو داشت. رفت کاشت عالی شده. انقدر طبیعی شده هیچکس متوجه نمیشه موهای خودش نیست. ولی برادر شوهرم یه جا دیگه کاشته اصلاااااا خوب نشده تابلوئه تابلو که کاشته.

سلام. من کلینیک دکتر نیلفروش زاده رو بهتون پیشنهاد می کنم. برادر من پیش ایشون کاشت مو انجام دادن. عالیی شده و خیلی طبیعی. یه بار تو برنامه دورهمی هم اومده بودن. خیلی از آدمای مشهور هم پیش ایشون کاشت مو انجام دادن.

موهای بچه م جلوش کم پشت شده بود منم خیلی نگرانش شدم فوری دست ب کار شدم عقب این دکتر اون دکتر بردن، تا اینکه بردمش پیش دکتر نیلفروش زاده ، دستش طلا.عالی بود کارش ببر پیشش سرچ کن دکتر نیلفروش زاده ، سایتشو ببین بعدا دعا به جونم می کنی

من همسرم پیش دکتر حمیده آقایی کاشت مو انجام داده خیلی کارش خوب بود موهاش خیلی خوب شده موهاش در اومده تراکم کاشت موشم بالا بود
این شمارشه اگه خواستی:02144966024
مطبشم سمت صادقیس فک کنم
تو سایتش ادرسش هست http://doctoraghaei.ir/

دکتر نیل فروش زاده مطبش جردنه این دیگه حرف نداره در زمینه کاشت مو ما یکی از آشناهامون مریضشه و پیش ا ...

منم دکتر نیلفروش زاده رو میشناسم واقعا تو کاشت مو کارش عالیه من چون از نزدیک دیدم و میدونم چه جوریه پسردایی کاشت مو پیشش انجام داده خیلی خوب شده اصلا متوجه نمیشی کاشت انجام داده اگر قبلش ندیده بودیش انقدر طبیعی شده 

خودمم برای تزریق ژل لب رفتم کلینیکشون خیلی راضیم و لبم خوش فرم شده

من شماره شو از سایتش برداشتم سرچ کنی می تونی پیداش کنی عزیزم 

دکتر کامران جزایری . فوق العاده هستش

منم دکتر کامران جزایری رو میشناسم واقعا دکتر خیلی با تجربه و خوبین و علاوه بر این خیلی هم خوش اخلاق واقعا من که از کارشون راضیم هم خودم و هم خالم دوتایی پیش ایشون برای کارهای مختلف رفتیم خودم برای تزریق ژل و خالم برای کاشت ابرو و خداروشکر مشکلی نداشتیم و نتیجه اش خیلی خوب بوده 

2810