من نمی دونم چه جوابی بدم . هم بله هم خیر . اینطوری که من دیدم واقعا یه انرژی عجیبی داشت . اینکه می گن یه حرارت و موجی از دستش درمیاد من حسش کردم . حتی وقتی وارد سالن می شد یک فشاری بهم میومد انگار که در میدان یک نیروی قوی قرار گرفته باشم و فضا برام غیر قابل تحمل بشه . قابل توضیح نیست چه حسی بود . بارها موج انرژی از دستش رو روی پیشونیم حس کردم . فکر آدما رو می خوند فکر خودمو چندین بار خوند . فکر کنم می تونست یه کاری کنه که آدما طرفدارش بشن . انگار یه نیرویی داشت که می تونست به یه نفر القا کنه هر جا نشستی از من طرفداری کن یا عاشق من بشو و می شد . خیلیا رو دیدم که روشون اثر گذاشته بود . وقتی وارد سالن می شد دستام گرم می شد یک نیروی خاصی که داشت .
شفا ......
نمی دونم چی بگم . هم بله هم خیر . خودم به شخصه خوب نشدم . ممکنه یه عده خوب شده باشن . اما چندین مورد هم دیدن که گفتن به ما پول داده بگیم خوب شدیم .
دختر فلجی رو می شناختم که هر روز میومد و ازش وجه گرفته نمی شد و علاقه زیادی به استاد علی اکبری داشت و هر روز استاد دستش رو می گرفت و راهش می برد و می گفت ایشون اولش ویلچری بوده بعد با واکر شده حالا باعصا و الانم من دستشو می گیرم می برم . ولی دختره به من گفت من از اولش همینطوری بودم و هیچ تغییری نکردم ولی از من وجه نمی گیره و من دوست دارم هر روز ببینمش و چیزی نمی گم . این موردی بود که خودم دیدم .
مسائل دیگه هم بود لازم شد توضیح می دم .
ولی بله واقعا یه نیرویی داشت اما نمی دونم روی چند درصد افراد اثر می کنه و چند درصد بهبودی می ده .