2777
2789
دوست من کیست خیلی بزرگ داشت که دارو بهش جواب نمیداد حتما باید لاپاروسکپی میکرد از دکتر علی اکبری انرژی گرفت و کاملا خوب شد,یعنی درکمال ناباوری کیست غیب شد,دوستم ,میگفت ازکف دستاش حرارت بیرون میاد,بیماری قلبی شوهرشم با انرژی گرفتن از ایشون خوب شده
من به دستان خدا خیره شدم خدا برایم معجزه کرد

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

من نمی دونم چه جوابی بدم . هم بله هم خیر . اینطوری که من دیدم واقعا یه انرژی عجیبی داشت . اینکه می گن یه حرارت و موجی از دستش درمیاد من حسش کردم . حتی وقتی وارد سالن می شد یک فشاری بهم میومد انگار که در میدان یک نیروی قوی قرار گرفته باشم و فضا برام غیر قابل تحمل بشه . قابل توضیح نیست چه حسی بود . بارها موج انرژی از دستش رو روی پیشونیم حس کردم . فکر آدما رو می خوند فکر خودمو چندین بار خوند . فکر کنم می تونست یه کاری کنه که آدما طرفدارش بشن . انگار یه نیرویی داشت که می تونست به یه نفر القا کنه هر جا نشستی از من طرفداری کن یا عاشق من بشو و می شد . خیلیا رو دیدم که روشون اثر گذاشته بود . وقتی وارد سالن می شد دستام گرم می شد یک نیروی خاصی که داشت .

شفا ......

نمی دونم چی بگم . هم بله هم خیر . خودم به شخصه خوب نشدم . ممکنه یه عده خوب شده باشن . اما چندین مورد هم دیدن که گفتن به ما پول داده بگیم خوب شدیم . 

دختر فلجی رو می شناختم که هر روز میومد و ازش وجه گرفته نمی شد و علاقه زیادی به استاد علی اکبری داشت و هر روز استاد دستش رو می گرفت و راهش می برد و می گفت ایشون اولش ویلچری بوده بعد با واکر شده حالا باعصا و الانم من دستشو می گیرم می برم . ولی دختره به من گفت من از اولش همینطوری بودم و هیچ تغییری نکردم ولی از من وجه نمی گیره و من دوست دارم هر روز ببینمش و چیزی نمی گم . این موردی بود که خودم دیدم . 

مسائل دیگه هم بود لازم شد توضیح می دم . 

ولی بله واقعا یه نیرویی داشت اما نمی دونم روی چند درصد افراد اثر می کنه و چند درصد بهبودی می ده .

واقعا  تلقین!! این همه معجزه میکنه ! خودتون هم  این حرفی که میزنید قبول دارید !!!!

ادم های شکاک زیادن !! انتظاریم نیست . 

ولی ! باید بگم از زمان های دور یک همچین نیروی را با یک سری از سنگ ها یا کارهای دیگه ای  که یک نو انرژی از خود تولید میکردن بیمار را شفا میدادن - یکم اطلاعاتتونو ببرید بالا بعد شروع کنید برای مردم حرف در بیارید !! . بوده یک همچین نیروی درمانی . 

یعنی من میخوام بدونم این همه ادم رفتن پیشش !حتی از دولت مردان کشورمون , بازیگرامون , فوتبالیستتامون هم برای بیماری خود  پیش این دکتر رفتن  ., من موندم همه خرند !!! فقط شما باهوشش بودین که گول این کار های انرژی درمانی محمد علی اکبری نشدین ! 👏

بی شعورتر از شما تا حالا ندیدم. غلط کردی که به استاد توهین می کنی. تلقین کجا بود٬ حسادت که شاخ و دم نداره. دکتر محمد علی اکبری بنظر من جزء نوابغه. شما ایرانی ها لیاقت ندارید کسی مثل علی اکبری تو کشورتون باشه.

واقعا با دیدن این همه شفا و معجزه با دستان دکتر علی اکبری باید به همین یک جمله شعر ایمان داشت: ر ...

چطوری میشه باهاش ارتباط برقرار کرد . خواهر زادم به طور مادرزادی و زنتیکی ماهیچه پاش ضعیفه راه رفتن براش سخته این جور بیماریها رو هم می تونه درمان کنه؟