2777
2789
عنوان

من قبلا با قانون جذب تونستم یکیو جذب کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 1826 بازدید | 42 پست
چجوری جذب کردی میشه اون کانالو بذاری ایدیشو 

اونو که از یه دوره استفاده کردم پولی بود استادم تو دوره میگف شخص خاص نمیشه جذب کرد

ولی خب من میگفتم من سعیم میکنم اگرم نشد اون ادمو میسپارم به خدا و سرنوشت

اما این دوتا کانال ویس های قانون جذب رایگان میذارن از 2 تا بهترین اساتید

باز تو زندگی به درد همه میخوره خواستین شماهام گوش بدین روحیه تونو عوض کنید
https://t.me/abasimanesh

https://t.me/academyjazbiha

این کاربری قبلا ماله دوستم بود که دیگه دوستش فوت کرد و میخواست تعلیق کنه خودشو ولی من ازش خواستم بده بهم  

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ببین منم یبار همچین کاری کردم جوابم داد ولی ی روز حوش ندیدم.چون فک میکردم اون مناسبمه ولی نبود .بن‌ظ ...

خب ببین یه چیز بگم قانون جذب میگه اگه یه رابطه اشتباه رو جذب میکنید یا یه نفر باهاتون بدرفتاری میکنه مقصر خودتونید شما جذب کردید

من خودم تو رابطه قبلیم که میگم طرفو جذب کردم خدا شاهده تا یه جاهایی رابطمون خوب بود انقد ازش از خودگذشتگی و عشق میدیدم که حتی به خودم مغرور شده بودم و میگفتم ازین بهترم میتونم جذب کنم... ولی وقتی وابسته شدم بهش که وابستگی بزرگترین اشتباهه اون ازم دور شد و همه چی خراب شد

ولی الان خداروشکر میکنم چون از اون بهتر برا من هست و من میدونم اون ادم نمیتونست منو خوشبخت کنه یا شاید بعد یه مدت دلمو میزد

پس توام ببین کجاها رو اشتباه کردی

حتی اگه یه ادم بدم باشه ما اگه مدار مون درست باشه روی خوش اون ادمو جذب میکنیم ... ولی خب من با خودم الان اینو فهمیدم که باید سعی کنم ارزش خودمو بدونم خودمو بخاطر طرف کوچیک نکنم اویزون نشم یا یه چیزی شد تصمیمات احمقانه نگیرم که زار بزنم اینطوریه ک رابطه خراب میشه

این کاربری قبلا ماله دوستم بود که دیگه دوستش فوت کرد و میخواست تعلیق کنه خودشو ولی من ازش خواستم بده بهم  
عبارت تاکیدی و شکرگذاری چجوری

تو تاپیک دوتا کانال گذاشتم 

ویسای اونو گوش بدین هم اموزشین هم انگیزشی

تو تاپیک دوتا کانال گذاشتم  ویسای اونو گوش بدین هم اموزشین هم انگیزشی

ممنون♥️

هدف من از تاپیکام خنده و سرگرمی و اوردن لبخند روی لب شماست‌.حتی اگه بتونم یه نفرو بخندونم برام ارزش داره  
اره ولی تو تونستی شخص خاص جذب کنی چطوری اینکارو کردی 

بالا گفتم که 

عبارات تاکیدی میگفتم بعد از زندگیم لذت میبردم واقعا

ینی نمیگفتم خدایا اون ادمو بیار تو زندگیم من از بدبختی بیام بیرون

برعکس میگفتم اگه اون نیاد من براش ارزوی خوشبختی میکنم

عبارت تاکیدی هم مثلا میگفتم من مطمئنم میاد مطمئنم عااااشقم میشه بهترین رابطه بین ما شکل میگیره ازدواج میکنیم و ازین حرفا

درسته ازدواج نکردیم ولی همون اول که اومد جلو حرف ازدواج پیش کشید

هروز میگفتی یا هروقت ب فکرش میفتادی؟چقدر طول کشید جذب شد؟

هر روز میگفتم

روزی یک ساعت

خیلی حسم قوی بود