2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

سینه مرغو ابپز کن با پیاز و ... بعد ریش ریش کن یا تیکه بزرگ جدا کن موادت اماده شد بریز تو موادت بعدم قاطی برنجت کن 

یه مامان شاد و پرانرژی که جز شادی و ارامش پسرم چیز دیگه ای مهم نیست ، خونه بهم ریخته مرتب میشه ، چای سرد شده رو میشه عوض کرد ، غذای یخ شده رو میشه داغش کرد، ظرفای نشسته بالاخره شسته میشن اما دیگه بچه هامون 1ساله یا 2ساله یا 3 ساله و ... نمیشن پس از لحظه به لحظه بزرگ شدنش لذت میبرم و سخت نمیگیرم پسر کوچولوی من مامان عاشقته  
بیشتر ببینید

مرغ رو ابپز کن ریش ریش کن یا نگینی . بعد پیاز تفت بده و مرغ و لوبیا حالا یکم رب گوجه بزن با یکن رب انار 🤗 میشه محشر

تو زندگی بیا شعار ندیم عمل کنیم .  یه دختری هستم با همه چی جنگیدم  تا به اینجا رسیدم بازم میجنگم تا به هدفم برسم واسم دعا کنین تا به هدف هام برسم ممنونم . 
عزیزم سبز

لوبیا سبزخوردش کن تفت بده گوشت مرغ رو آب پز کن ریش ریش کن پیاز داغ بگیر لوبیا رو اضافه کن یه قاشق رب گورجه بزن و ادویه جات و نصف لیوان آب .آبش که کشید بزار لا برنج

دانش آموخته طب سنتی🥰