2777
2789
عنوان

حقوق دختران مجرد از بازنشستگی پدر به یک سوم کاهش یافت

| مشاهده متن کامل بحث + 1893 بازدید | 39 پست

[QUOTE=203195432]جدی؟ من فکر کردم نکنه به خاطر جبران کسری بودجه دولت باشه چون  حقوق  پدر تو جیب دخترش نره م ...[/QU

اینم هست صندوق بازنشستگی داره ورشکست میشه ولی دلیل نمیشه به مظلوم ظلم کنن 

من واقعا همچین موردی تو آشناها دیدم ۱۰سال صیغه بود  عقد رسمی نمیکرد که حقوق باباشو داشته باشه ...

خیلی کم پیش میاد. بعدم اینجور آدما که بخاطر پول هرکاری میکنن ضرر نمیکنن میرن یه راه دیگه پیدا میکنن پول مفت بگیرن. خیلیا با آبرو هستن هیچ پناهی ندارن در حق اونا ظلم میشه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

[QUOTE=203195432]جدی؟ من فکر کردم نکنه به خاطر جبران کسری بودجه دولت باشه چون  حقوق  پدر ت ...

به شوخی گفتم عزیزم و البته صددرصد حق با شماست. این کارشون اصلا منطقی نیست.

هر چی خدا بخواد همون میشه!     
خیلی کم پیش میاد. بعدم اینجور آدما که بخاطر پول هرکاری میکنن ضرر نمیکنن میرن یه راه دیگه پیدا میکنن ...

همسایمون شوهرش بازنشسته تامین اجتماعی بود ۲۵۰۰حقوق میگیره باورتون میشه😑

یک سومش میشه ۸۳۰تومن

اَلسَّلامُ عَلَى الْحُسَیْنِ وَ عَلى عَلِىِّ بْنِ الْحُسَیْنِ وَ عَلى اَوْلادِ الْحُسَیْنِ وَ عَلى اَصْحابِ الْحُسَیْنِ❤
2803

توی این مملکت هیچ طرحی و هیچ قانونی به نفع مردم تصویب نمیشه .مخصوصا که این مردم جنسیتشون زن باشه. تماما برای پر کردن جیب خودشون و ایجاد منبع برای اختلاس هست که هر روز یه قانون به ضرر مردم و به نفع خودشون وضع میکنن . توی کشورمون که ادعای اسلامی بودن دارن قوانین زن ستیزی کم نمی بینیم .

2804
دیگه این قانون نیس بعدشم عزیزم این چه ربطی به تاپیک داشت😐 پسرا که کلا حقوق پدرشون بهشون تعلق نمیگی ...

پسرا دو برابر ارث می‌برن! حقوق مگه چقدره؟ من ۳۵ سال حقوق بابامو بگیرم می‌شه سهم ارث داداشم.