2777
2789
عنوان

لیزر موهای دختر نوجوان

9501 بازدید | 32 پست

سلام!

من خودم چند ماهه لیزر انجام میدم برای از بین بردن موهای زائد، به نظرتون برای دخترای نوجوون هم میشه لیزر انجام داد؟

https://anylclinic.com/لیزر-موهای-زائد/

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نمیدونم ولی منو ۱۷ سالگی مامانم بزور فرستاد الان دعاش میکنم😂

💔⚡تو مثل خواب خوب فانتزی ولی من کابوس غم ⚡💔      ⚡💔تو مثل رقص گل سرخی رو باد من مثل خارم رو ساقه هه اونم زیاد زیاد 💔⚡کاربر قدیمیم

نمیدونم من که رفتم وفتن بالای 18

آهااااای تویی که داری امضامو میخونی میدونم سختی های زیادی داری اما بخنددنیا به انرژی لبخندت احتیاج داره❤️.  https://harfeto.timefriend.net/16443465828038 چالش حرف ناشناس 
بچه  داری الان؟؟خیلی میگن لیزر نازایی میاره میدونم چرت میخوام بدونم فقط

نه ندارم

نه الکی عزیزم من خالم خودش دکتره کلیم تحقیق کردم خودم فقط ۳ سانت تو پوست نفوذ میکنه اصن مشکلی نداره

💔⚡تو مثل خواب خوب فانتزی ولی من کابوس غم ⚡💔      ⚡💔تو مثل رقص گل سرخی رو باد من مثل خارم رو ساقه هه اونم زیاد زیاد 💔⚡کاربر قدیمیم

من ۷ جلسه واسه لیزر موهای زاید صورام رفتم ولی هیچ نتیجه نگرفتن ،اخه چرا،؟ازماطش هورمونی هم دادم دکتر گفت فقط پروژسترونت لب مرز یعتی بالا هم نیست ،دستگاه لیزرم الکس کندلا آمریکاست ،اپراتورم میگه بازم باید ادامه بدی ،،به نظرتون ادامه بدم ،اخه هیچ تغییری نکردم بعد هفت جلسه

کافیه خودم بخوام 💪،عضو تاپیک بامداد خمارم ...گروه نارنجی ،،،وزن شروع ۱۴۰۰/۱۰/۶،،  ۷۹ کیلو،،،،،قد ۱۵۷،،،،، وزن هدف اول ۷۵،،،هدف دوم ۷۰ ،،،هدف سوم ۶۵،،و هدف آخر ۶۲🤩
من ۷ جلسه واسه لیزر موهای زاید صورام رفتم ولی هیچ نتیجه نگرفتن ،اخه چرا،؟ازماطش هورمونی هم دادم دکتر ...

اره ادامه بده شاید موهات زخیمه

راستی واقعا اونایی که دختر نوجوان دارن برای موهای زائدشون چیکار میکنن،دختر من هنوز کوچیکه ولی برام س ...

من ک میگم مامانم ۱۷ سالگی بزور گفت برو لیزر

قبلشم با ژیلت میزدم 

چند سالشه دخترتون؟

دختر من ۲ سال و ۳ ماهشه😂 ولی دوست دارم بدونم چی بگم بهش وقتی بزرگ شد  اپیلاسیون یا لیزر یا چی. ...

الهی عزیزم😍😂

۱۴ ساله شد حالا یا موبر یا ژیلت بده 

۱۷ .۱۸ سالگی ببر لیزر چون لیزر تو سن پایین ضرر داره

2810