2777
2789
عنوان

آزمایش cbc🙄

24488 بازدید | 20 پست

سلام آزمایش cbc برای چیه تشخیص سرطان هم نشون میده دکترم هیچی بهم نمیگه حدود تا الان هفت هشتا آزمایش همینطوری میگه برو انجام بده یه سونوگرافی هم تجویز کرد همشو انجام دادم تا هفته پیش هم آزمایش cbc برام داد با آزمایش helicobacterpyloriinstool هرچی هم مامانم بهش میگفت این هرچی میخوره میاره بالا این فلانه دکتره جواب مامانم نمیداد زورش می‌گرفت جواب مامانمو بده عصبی بود الانم میترسم دیگه برم جواب آزمایش بگیرم دیگه خسته شدم  احساس میکنم دکتره نمیگه بهم چه مشکلی دارم همینطوری فقط بلده آزمایش بنویسه 😭😭😭

هلیکوباکتر برای بررسی مشکلات معده هست مثل میکروب معده

Cbc هم سلول های خونی و نشون میده مثلا شلزد بخواد هموگلوبینتو کنترل کنه ببینه بدنت دچار کم خونی داره میشه یانه

سر میزنی به سودا اما نه دل به دریا. محبوب من! مبادا مرد خطر نباشی❤

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

هلیکوباکتر برای بررسی مشکلات معده هست مثل میکروب معده Cbc هم سلول های خونی و نشون میده مثلا شلزد بخ ...

بابا این بس که از من خون گرفتن میترسم واقعا خونام تموم بشم  یه دکتر خوب در شیراز سراغ نداری 

عزیزم از دکتر واضح سوالتو بپرس همیشه  دکترا نمیان برات توضیح بدن تا نپرسی  من بشخصه مورد ...

یعنی میگن؟ ولی این دکتر من زورش میگیره اگه ازش سوال کنی 

بابا این بس که از من خون گرفتن میترسم واقعا خونام تموم بشم  یه دکتر خوب در شیراز سراغ نداری&nbs ...

نه اهل شیرازنیستم

نترس توم نمیشه

سیستم بدن جوریه که تو ۲۴ساعت اون خون ازدست رفته رو جبران میکنه

سر میزنی به سودا اما نه دل به دریا. محبوب من! مبادا مرد خطر نباشی❤