2777
2789
عنوان

راهی هست واسه باطل کردن دعا و طلسم؟؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 66078 بازدید | 88 پست
سلام عزیزم منم مشکل شمارو دارم شما چکار کردین 

چند تا باطل السحر قرآنی از تو تلگرام پیدا کردم آیه های قرآن رو به آب و گلاب می‌خونی ۳ تا ۷ روز به گوشه های دیوار خونت مپیپاشی خونت حصار میشه به صورت و تنتون هم بزنید من این کار رو کردم تا اونجا که هم بتونم ذاریات و مزمل میخونم وایه روزی. الحمدلله بهتر شده.

استاد کاوه رو تو تلگرام سرچ کن چند تا ویدئو داره من اونو انجام دادم. 

داستان پسر هند مگر نشنیدی* که از او بر سر اولاد پیمبر چه رسید* پدر او لب و دندان پیمبر بشکست* مادر او جگر عم پیمبر بمکید* خود به ناحق، حق داماد پیمبر بگرفت* پسر او سر فرزند پیمبر ببرید* بر چنین قوم چرا لعنت و نفرین نکنیم* لعنة الله یزیدا و علی حب یزید* بر چنین قومی لعنت نکنی شرمت باد*

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پیشگویی اینده تمام زندگی شما را بازگو خواهیم کرد  برای خود یا هر فردی که بگویید همه چیز را خواهید دانست 

انجام کلیه طلسمات محبتی “احضارفوری ”رزق و روزیگشایش بخت و ازدواجوغیره انجام میشود

۰۹۱۳۰۳۸۴۲۷۹📞🔮

من یه دعانویس میشناسم. کارش عالیه واقعا من برای رزق کسب و کار و سنگینی دعا روی زندگیم ازش دعا گرفتم واقعا کارش خوبه. تضمینی هم کار می‌کنه با قیمت پایین 

۰۹۰۵۴۶۷۳۲۶۰ این شماره شه‌ زنگ جواب نمیده. فقط روبیکا 

بله هست بارها و بارها تجربه شده :  باطل السحر ۱ بعد از نماز صبح ۵۳ بار ایه ۶۵ یس بخونین . ...

سلام خانمی شما دیدین کسی نتیجه گرفته باشه ازین روش؟ کی به شما گفته اینو

برای باطلی جادوی سیاه هم میشه انجام داد

✨❣️
عشقم همه اینارو باید انجام بدم؟ یه راه کوتاه تری وجود نداره؟

میشه فقط راه دوم رو انجام داد و این کوتاهترین روشیه که من بلدم گلم

شادی روح مادرشوهرم صلوات بفرستید  اَستَغفِرُالله رَبّی وَ اَتوبُ اِلَیه 
سلام خانمی شما دیدین کسی نتیجه گرفته باشه ازین روش؟ کی به شما گفته اینو برای باطلی جادوی سیاه هم می ...

بله به چشمم دیدم برای خودم و چند نفر دیگه نتیجه داده 

بله به چشمم دیدم برای خودم و چند نفر دیگه نتیجه داده 

ی خانومی برام ف*ال قهوه گرفت گفت قهوت سیاهه و برات دعا نوشتن فوت کنی و ازین حرفا

ازمم ۷۰۰ گرفت باطل کنه 

دوباره یک ماه بعد زنگ زدم ف*ال بگیره برام تا باز کرد گفت قهوت سیاهه و دعاداری و همون حرفا

گفتم مگه برام باطل نکردی گفت تمدید کردن و ازین حرفا..

منم درست دوهفتس افسردگی شدید گرفتم سر حرفای این زنه

از طرفی دوس ندارم دیگه برم سمت دعانویس و اینا

خیلی حالم بده دوهفتس دارم سوره بقره گوش میدم چله برداشتم درکنارشم میتونم این روشو انجام بدم؟

میگم اگه طلسمش سنگین باشه هم جواب میده

✨❣️
ی خانومی برام ف*ال قهوه گرفت گفت قهوت سیاهه و برات دعا نوشتن فوت کنی و ازین حرفا ازمم ۷۰۰ گرفت باطل ...

سوره بقره گوش میکنی عالیه !!!! چله برداشتن هم قطعا خوبه .دو هفته هم اینا رو انجام بده الهی که باطل میشه خیالت راحت کن

سلام عزیزم اون کسی که اینها رو بهتون گفتن میتونستن بگن دعا داری یا نه

بله دو نفر رو میشناسم که میتونن بگن . یکیشون ارتباط باهاشون اسونه ولی یا مبلغی میگیره 

دومی بسختی میشه باهاشون ارتباط گرفت شاید یک ماه طول بکشه اما رایگانه 

2810