2777
2789
الهی ناراحت نباش عزیزم بالاخره هر مردی بدایی داره خوبیایی داره ظاهر زندگیارو با باطن زندگی خودت مقای ...

نمیدونم این زندگی عادیه یا نه 

گاهی فکر میکنم عمرم داره تموم میشه هیچ کاری نکردم هیچ خوشی ندیدم 

ن متاسفانه جرات نمیکنم دخترمو باش تنها بزارم میترسم دعواش کنه .البته دخترمم مقصره تنبلی میکنه کار نم ...

اشتباه منو نکن بچه ببینه بابا مامانش اختلاف دارند این وسط بر میگیره حرف گوش نکن میشه تو تربیت باهم همراهدباشید اینو مشاورم گفت و تو خلوت به شوهرت نصیحت کن درباره دخترت

https://eitaa.com/joinchat/2092237053C3c5295f626

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نمیدونم این زندگی عادیه یا نه  گاهی فکر میکنم عمرم داره تموم میشه هیچ کاری نکردم هیچ خوشی ندید ...

بابا اگه زندگی مامانمو ینی خانوادم ک از بچگی بودم تعریف کنم اشکت میریزه  که چقد مادره من سختی کشیده تو بدتراشو ندیدی بخدا گول اینایی ک میگن شوهراشون اینجوریه اونجوریه نخور الان من هیچ جایی نمیتونم برم از بالای بد دلی شوهرم خیلی بیشاز اندازه بد دله و حساسه دعوتیای عید هر جای بگه نرو مجبورم نرم حتی اگه همه برن 

عجب  ن خدا رو شکر این مشکل و ندارم باش  هر جا بخوام میرم کاری نداره

میگم که هر کسی تو زندگیش ی مشکل داره هر انسانیم بی عیب نیست سعی کن تا جایی ک میشه حل شدنیا حل کنی ی کاری بکنی که خوده همسرت خجالت بکشه و بفهمه و دیگه نکنه ی جوری از بس مشکلات بر بیاین 

عجب  ن خدا رو شکر این مشکل و ندارم باش  هر جا بخوام میرم کاری نداره

مام هر چی میخواستیم ب مامانم میگفتیم چون بابام ب اون صورت حل نمیکرد یا خواسته های مارو عجیب غریب میدیدو میگفت این واجبه الان این واجب تره 

میگم که هر کسی تو زندگیش ی مشکل داره هر انسانیم بی عیب نیست سعی کن تا جایی ک میشه حل شدنیا حل کنی ی ...

ببین تا وقتی تو خونه ایم اخلاقش عالی اما جشنی و مسافرتی جایی میخایم بریم اخلاق نداره و خرج نمیکنه برامون 

من اگه با بابام یا خواهرام یکم تفریح داشته باشم با شوهرم اصلا خاطره خوبی  ندارم ازش جز توی خونه 

مام هر چی میخواستیم ب مامانم میگفتیم چون بابام ب اون صورت حل نمیکرد یا خواسته های مارو عجیب غریب مید ...

اخه میدونی بابای خودم بر عکس شوهرمه خیلی ولخرج همه کاری برامون کرد هیچی تو دلمون نموند 

دقیقا 

قشنگ درک میکنم بعضی وقتا حتی بابام میگفت چی میخواین میگفتیم هیچی دیگه دلش راضی نمیشد  

خب دیگه ببین تو هم میگی اخلاقش خوبه اون بنده خدام مثه بابای من خسیس نمیشه بگی چون برا چیزای دیگه مثه خرید خونه گوشت و مرغ میخره ولی بعضی چیزا زورشون میاد این اخلاقشه شما مشکل دارین بازم اخلاق قابل تحملیه نسبت ب چیزای دیگه بخدا تو بدتراشو فک کن 

یکی زن بازه یکی معتاده یکی دست بزن بد دهن الکلی ووووووو ک اونا واقعاااااا نمیشه کاریش کرد 

اخه میدونی بابای خودم بر عکس شوهرمه خیلی ولخرج همه کاری برامون کرد هیچی تو دلمون نموند 

همیشه برعکسه تو هم الان خونتون عادت داشتی الان برات سخت تره اینجوری خب خودت برا خودت خرج کن من مامانم همیشه میگفت وقتی باباتون نمیکنه خودم ک میتونم خودش خواسته هاشو براورده میکرد ولی همیشه میگفت اگه خودم میخواستم چرا شوهر کردم پس مام ی جوری دل داریش میدادیم