2777
2789
عنوان

روزه گرفتن در اول ماه محرم به نیت بچه دار شدن

| مشاهده متن کامل بحث + 1113 بازدید | 21 پست

#سوره_درمانی

#بخت_گشایی

🍃🍂دعــــــــــاے

ازدواج و بخت‌گشائـے🍃🍂

🌸✨ برای امر ازدواج و رفتن به خانه بخت و برای بخت گشایی به توصیه حضرت آیت الله بهجت نماز جعفر طیّار را بخوانید.

از امیرالمؤمنین نقل شده که هر کس قصد ازدواج داشته باشد و موفق نشده است برای گشایش بخت دو رکعت نماز گذارد در هر رکعت پس از حمد سوره یاسین بخواند پس از اتمام نماز حمد و ثناى پروردگار گذارد مجرب است✨

📚 مفاتیح الجنان

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

#آسان_شدن_امرازدواج 💎💍

👈 براے دختران و پسرانے ڪہ

امر ازدواج آنها قدرے بہ  تاخیر افتاده

و میخواهند ڪہ سریع تر ازدواج کنند

دعا و حرز ذیل براے تسهیل و انجام ازدواج فورے و گشایش بخت آسان  و

سریع بسیار موثر است.

آن حرز و دعا این است 👇

⇇✨ 25مرتبہ حرف واو  ( و ) را بر پارچہ اے از حریر سبز #بنویسد  ✍سپس این آیه شریفه را بنویسد

🌺 بسم الله الرحمن الرحیم 🌺

🌸✨وأذن فی الناس بالحج یأتوک رجالا وعلى کل ضامر یأتون من کل فج عمیق

لیشهدوا منافع لهم✨🌸

👈این حرز بسیار مجرب را باید همیشہ همراه خود داشتہ باشد

📚کنوز آل محمد(ص)،ترجمہ و ویرایش دکتر احمدرضا بابائے

🌺🌺🌺🌺🌺🌺

عزیزم چندتا دیگه گذاشتم خواستید بیایید بخونید

خیلی ممنوتونم خدا خیرتون بده💖😍🌷

سلامتی امام زمانمون 🌷کاری نکنیم آقامون دلش بگیره🌷سلامتی خانوادم🌷برای خوشبختیم دعا کنید🌷حضرت محمد(ص):هیچ‌چیز نزدخدا محبوبترودوست داشتنی تر ازجوان توبه کارنیست🌷

سلام خانما خوبین،میخاستم بگم من محرم 1400 به همراه همسرم روزه گرفتیم به نیت بچه دار شدن،و سال بعد یعنی محرم 1401،من 4ماهه حامله بودم، در واقع الان حامله هستم به خاست و لطف و معجزه خدا جانم ❤️

ان شا الله هرکس در آرزوی فرزنده خدا به خوبی و خوشی، صحیح و سالمش رو قسمتشون کنه،الهی آمین