2777
2789

سلام دوستان،هرکسی منتظر بچه هست،فردا که روزه اول ماه محرم هست رو روزه بگیره، اگه هردو(یعنی هم زن و هم شوهر هردوباهم) روزه بگیرن که چه بهتر

این روز روزی بوده که حضرت زکریا (ع) روزه گرفته و از خدا طلب فرزند کرده،که خدا هم حضرت یحیی (ع) را به ایشان بشارت میده

درضمن استغفار برای طلب فرزند هم خیلی خوبه

درست حدیثش رو یادم نیست ولی مضمونش این بود که شبی 100مرتبه استغفرالله بگید،ان شا الله تا یک سال نشده باردار میشید

میتوانید هم خودتون هم شوهرتون از همین امشب،مثلا موقع خواب،نفری 100مرتبه استغفرالله بگید

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اینو نمیدونم برای ازدواج هم خوبه یانه ولی چیزای دیگه هست که برای ازدواج خوبه پیدا میکنم میزارم برا ...

گذشتی تگم کن

سلامتی امام زمانمون 🌷کاری نکنیم آقامون دلش بگیره🌷سلامتی خانوادم🌷برای خوشبختیم دعا کنید🌷حضرت محمد(ص):هیچ‌چیز نزدخدا محبوبترودوست داشتنی تر ازجوان توبه کارنیست🌷
گذشتی تگم کن

#سوره_درمانی #نذر_هفت_یـس📖

🌷 بسیار مجرب است که برای برآورده شدن حاجات , #هفت_چهارشنبه سوره یس نذر کنید به این صورت که تا شش چهارشنبه سوره یس را بخوانید و یس هفتم را نگه دارید برای بعد از حاجت روا شدن تا بر سر مزار مرحوم نخودکی یس هفتم را بخوانید.

☝️براے تمام حاجات مخصوصا برای گشایش بخت بسیار تاثیر دارد

📗نشان از بی نشانهای شیخ نخودکی

#سوره_درمانی #نذر_هفت_یـس📖 🌷 بسیار مجرب است که برای برآورده شدن حاجات , #هفت_چهارشنبه سوره یس نذر ...

مرسی عزیزدلم 💖💖💖💖

سلامتی امام زمانمون 🌷کاری نکنیم آقامون دلش بگیره🌷سلامتی خانوادم🌷برای خوشبختیم دعا کنید🌷حضرت محمد(ص):هیچ‌چیز نزدخدا محبوبترودوست داشتنی تر ازجوان توبه کارنیست🌷

🍃🌸🍃🌸🍃🌸

#ذکردرمانے #اذکارمعجزه_آسای_طلایی

#ختم_هایی_برای_حاجاتی_خاص

💚به قصد بر آمدن حاجت در یک هفته، در ساعت معین ، این اذکار مفید و موثر را بخواند;

((البته بهتر است بعد از نماز انجام دهد)) :

💚روز شنبه 1060 بار ذکر ✨[ یا غَـنِی ]✨ برای توانگری

💚روز یکشنبه 489بار ذکر✨[ یافَتّاح ]✨ برای گشایش کار ها و بخت

💚 روز دوشنبه 129بار ذکر ✨[ یا لَطیف ]✨ برای حاجات نهان و غمهای درون

💚و سه شنبه 903بار ذکر ✨[ یا قابِـض ]✨ جهت رسیدن به مطلوب

💚 روز چهارشنبه 541بار ذکر ✨[ یا مُتَعال ]✨ برای پیدا کردن شغل و منصب

💚 پنجشنبه 308بار ذکر ✨[ رَزّاق ]✨ جهت افزون شدن روزی

💚 و روز جمعه 256بار ذکر ✨[ نُـور ]✨ جهت نورانیت دل و عزت بسیار مفید است.

📚 رهنمای گرفتاران ، ص225