2777
2789
عنوان

یعنی هیچکسی نبوده جنسیت بچشو انومالی اشتباه بگه😢

| مشاهده متن کامل بحث + 396 بازدید | 31 پست
نگران اینم که انومالی که جنسیت رو اشتباه گفته چیزای دیگه رو هم اشتباها گفته سالم نمیدونم متوجه نگرا ...

الکی نگرانی گلم 

خیلی از دوستام اصلا سونو آنومالی و ان تی نرفتن بچشون سالم دنیا اومده ، 

همین استرس خیلی بده پس بیخیال باشید سوره والعصر بخونید 

هردورویه جارفته بودی؟۱۷هفته امکان اشتباه کردن خیلی کمه حتمادقت نکرده

نه انومالی یه جای معتبر رفتم و گفت دختره ۱۰۰ درصد

بعد جواب سونومو برده بودم مطب دکترم نشون بدم سونوم کرد و گفت این ک پسره 

برام سونو تعیین جنسیت نوشت و بعد ۲ هفته رفتم دوباره ی جای معتبر دیگه ک گفت ۱۰۰ درصد پسره

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

شرمنده خالتون تازگیا این اتفاق افتاده براش؟انومالی صددرصدی بهش گفته و ثبت کرده بعدا اشتباه شده؟ توک ...

اره عزیرم خالم هنو زایمان نکرده هفت ماهشه هنوز

اتفاقا خاله م هم جای خیلی معتبری رفت گفتن 90 درصد دختره ولی دوهفته پیش سونو داد گفتن پسره 

اره عزیرم خالم هنو زایمان نکرده هفت ماهشه هنوز اتفاقا خاله م هم جای خیلی معتبری رفت گفتن 90 درصد دخ ...

وای ممنونم که جواب دادی خیالم راحت شد انشالله بسلامتیی زایمان کنه 💕

نه انومالی یه جای معتبر رفتم و گفت دختره ۱۰۰ درصد بعد جواب سونومو برده بودم مطب دکترم نشون بدم سونو ...

پس مطمئنا پسره اون جای اول اشتباه کرده ودقت نکرده نه هیج مشکلی هم نیست ان شاءالله که بسلامتی بغلش کنی

نگران اینم که انومالی که جنسیت رو اشتباه گفته چیزای دیگه رو هم اشتباها گفته سالم نمیدونم متوجه نگرا ...

الکی نگرانی عزیزم 

واسه چیزهای دیگه پارامتر وجود داره و علمی هست.

تشخیص جنسیت به دلایل مختلف خیلی ممکنه اشتباه بشه. 

اتفاقاً دوستم بچه اش دختر بود ، دکتر بهش گفته بود الان عین پسر دیده میشه، ولی روی تجربه می‌دونم که دختره و خیلی ها اشتباه می‌کنند در این حالت. 

فرمان روايى آسمان‌ها و زمين مخصوص خداست، هر چه بخواهد مى‌آفريند، به هر كه بخواهد دختر و  به هر كه بخواهد پسر می بخشد یا در یک رحم دختر و پسر در کنار هم قرار می دهد و هر که را بخواهد نازا گرداند ، اوست  دانای توانا.
الکی نگرانی عزیزم  واسه چیزهای دیگه پارامتر وجود داره و علمی هست. تشخیص جنسیت به دلایل مختلف ...

چون دکترم با قطعیت تا دستگاه رو گزاشت گفت دختره واقعا ب شک افتادم ک چطور ممکنه اشتباه کنه

توکل بخدا ممنوون ک جواب دادین💕

برای شما اتفاق افتاده؟

برای من نه ولی برای دوستم اتفاق افتاد اونم تو آنومالی گفتن بودن جای شک هست چون بچه درست نخوابیده وحالت سجده است بعد دوهفته رفت گفتن پسره ماشالله صحیح و سالم هست بد به دلت راه نده 

🌈🌈🌈🌈🌈برای رسیدن به حاجتم یک یارقیه بگو 🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈

همین یکماه پیش بچه یکی ازخانمهای فامیل دنیااومد

تاماه هفت بهش صددرصد گفتن دختره ،حتی شکی نداشتن ،تمام سیسمونی رو صورتی خرید ،آخرین سونوکه برای زایمانه گفتن پسره وپسربود سالم سالم هم بود مشکلی نداشت نگران نباش