2777
2789
عنوان

مردم کره جنوبی

| مشاهده متن کامل بحث + 10241 بازدید | 112 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

میدونستید کره ای ها اصلا بو عرق نمیدن. اصلا غده ای گه باعث بویه بد عرق میشه رو ندارند

😂😂😐😐😐

زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست💞هر کسی نغمه خود خواند و از صحنه رود صحنه پیوسته به جاست 💞خرم آن نغمه که مردم بسپارند به یاد💞

من بازیگرا و خواننده هاشون رو خیلی دوست دارم

زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست💞هر کسی نغمه خود خواند و از صحنه رود صحنه پیوسته به جاست 💞خرم آن نغمه که مردم بسپارند به یاد💞
منم ارمیم

😎

چرخ گردون گر ندارد سازگاری با دلت،دست در جیب کن و جدی نگیرش بیخیال🌸💃یه چی داره تحریک میکنه حلقمو میخام بالا بیارم قلبمو🤢بابایی دلم تنگ شده واست😔میشه واسه شادی روح پدرم یه صلوات بفرستین♡
من به پاهاشون خیلی دقت کردم و واقعا به اندازه صورتشون سفید نیست اکثرا گندمی یا سبزه ولی خب می دونم ک ...

ارههه

اتفاقا یه گروهی بود تفاوت بین رنگ پوست صورتشون و بدنشون انقدر زیاد بود که نگم

من مالزی بودم و چینی و کره ای از نزدیک دیدم

مشهد هم یه بار یه پسر ژاپنی دیدم

کلا سطح کلاس یه کره ای با بقیه آسیایی ها واقعا فرق میکنه یه کلاس خاصی دارن

دخترای جوون چین هم بسیاااار خوش استایلن در حدی ک من همش فک میکردم اینارو تراشیدن انقدی ک لاغرن اما لاغر قشنگ نه مریضگون

دختر کره ای ندیدم ولی 

اما چینیها اخلاقشون خوب نیست یجورین گرم نیستن

ب قول دوستم میگفت من سالها با اینا رفیقم اما هیچوقت صمیمی نمیشن

ولی پسر کره ایها😍😍😍😍برای تماشا واقعا چشم نوازن خیلی قدبلندن در حالیکه آدم تصورش اینه ک اونا کوتاهن اما میانگین قدشون از ایرانیا بالاتره

ولی ب لحاظ ج ن س ی بنظرم میاد نباید زیاد جذاب باشن چون سفیدن بازم نمیدونم

تو بازیگراشون لی مین هو 

پارک شین هه

پارک مین یانگ

رو خیلی دوست دارم

ارایش کرده و عملی نمیپسندن ی خانوم ک کره زندگی میکرد تو یوتیوب میره ازشون سوال میپرسه بعد عکسای دختر ...

مردم کره که تو جراحی زیبایی تو دنیا اولن در ثانی اون خانم احتمالا اموزش ارایش کره ای ها رو ندیده بوده که عکس دخترای ایرانی رو نشون میداده چون کره ای ها با ارایش خودشون رو میکوبن و از نو میسازن