دختر_پر_انرژی مدیر استارتر عضویت: 1399/01/22 تعداد پست: 18900 عنوان برای جذب یه شخص تابحال ویژگی های مدنظرتون رو نوشتید؟ 65 بازدید | 8 پست من قبلا نوشته بودم الان میخوام دوباره بنویسماما میگن باید خیلی با دقت نوشت مثلا 100 مورد بنویسیم از ظاهر گرفته تا رفتار و غیرهشما تابحال نوشتید؟ نتیجه گرفتید این کاربری قبلا ماله دوستم بود که دیگه دوستش فوت کرد و میخواست تعلیق کنه خودشو ولی من ازش خواستم بده بهم 1400/05/17 | 20:04 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ashpazekoochak عضویت: 1400/02/20 تعداد پست: 14411 میشه یکم توضیح بدی درمورد این کار من اصلا اطلاعاتی ندارم😅😂
شایدم_آره_شایدم_نه_۲ عضویت: 1400/05/16 تعداد پست: 6642 من نوشتم ولی آخرش عاشق یه نفر شدم ک بر عکس بود
دختر_پر_انرژی مدیر استارتر عضویت: 1399/01/22 تعداد پست: 18900 میشه یکم توضیح بدی درمورد این کار من اصلا اطلاعاتی ندارم😅😂 مثلا برا جذب یه شخص تو زندگیت برا ازدواج یا رابطه میشینی کلی ویژگی که مدنظرته مینویسی بعد تمرکزش میکنی مثلا حس میکنی باهاش تو رابطه ای ایده ال هاتو مینویسی این کاربری قبلا ماله دوستم بود که دیگه دوستش فوت کرد و میخواست تعلیق کنه خودشو ولی من ازش خواستم بده بهم
دختر_پر_انرژی مدیر استارتر عضویت: 1399/01/22 تعداد پست: 18900 من نوشتم ولی آخرش عاشق یه نفر شدم ک بر عکس بود خب تو خودت گند زدی دیگه عاشق یه نفر شدی که برخلاف ایده ال های تو بود این کاربری قبلا ماله دوستم بود که دیگه دوستش فوت کرد و میخواست تعلیق کنه خودشو ولی من ازش خواستم بده بهم
barandelbar عضویت: 1397/08/04 تعداد پست: 3634 من نوشتم ولی آخرش عاشق یه نفر شدم ک بر عکس بود حالا راضی هستی یا ن؟ بابام آسمونی شد خیلی دوسش داشتم و دارم و خواهم داشت اگه دوس داشتی براش فاتحه بخون دوست خوبم
شایدم_آره_شایدم_نه_۲ عضویت: 1400/05/16 تعداد پست: 6642 حالا راضی هستی یا ن؟ من ازدواج نکردماببین مثلا من همیشه میگفتم بمیرمم عاشق یه نظامی نمیشمولی دقیقا عاشق یه نظامی شدم
barandelbar عضویت: 1397/08/04 تعداد پست: 3634 من ازدواج نکردما ببین مثلا من همیشه میگفتم بمیرمم عاشق یه نظامی نمیشم ولی دقیقا عاشق یه نظامی شدم 😂😂😂😂 خو نباید حس منفی میدادی وقتی میگی نمیشم یعنی میشی میگن حرف ن رو متوجه نمیشه برا همین مثبت بگین بابام آسمونی شد خیلی دوسش داشتم و دارم و خواهم داشت اگه دوس داشتی براش فاتحه بخون دوست خوبم
شایدم_آره_شایدم_نه_۲ عضویت: 1400/05/16 تعداد پست: 6642 😂😂😂😂 خو نباید حس منفی میدادی وقتی میگی نمیشم یعنی میشی میگن حرف ن رو متوجه نمیشه برا همین ... اره خودمم شنیدم😁