یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
قطعا هر واکسنی یه سری عوارض داره ولی تو بگو کجایی که میخوای فایزر بزنی چون تو ایران که نیست
دخترم اگر عاشق شد😍حاضرم زندگی ام را بدهم تا اورا به عشقش برسانم😊میدانی؟ اگر خدای ناکرده انتخابش هم نامناسب باشد☹ رسیدن به عشقش خیلی بهتر از آن است که سالها با مردی زندگی کند و عقده ی گرفتن دستان عشقش پیرش کند😪
اینایی که آزاد میزنن میگن قاچاقی آوردیم الکیه ها لیبل تقلبی زدن روشون آب مقطره پولتونو بیخود هدر ندید سینوفارم الان بهترین گزینه تو ایرانه
دخترم اگر عاشق شد😍حاضرم زندگی ام را بدهم تا اورا به عشقش برسانم😊میدانی؟ اگر خدای ناکرده انتخابش هم نامناسب باشد☹ رسیدن به عشقش خیلی بهتر از آن است که سالها با مردی زندگی کند و عقده ی گرفتن دستان عشقش پیرش کند😪
اگه نسبت به شرایط انتقالش به ایران مطمعن باشی و تقلبی نباشه عوارص نداره فایزر 96 درصد کوالیتی داره و بهترینه حتی به دلتا هم جواب داده اما شرایط انتقالش خیلی سخته باید تو دمای مناسب و شرایط خاص آورد