2777
2789

این اقا قبلنا تو مسابقه محله مجری بود

من کوچیک بودم برنامه شو نگاه میکردم و دوس داشتم

الان میبینم هی بهش میگن بیگ مسعود

این بیگ مسعود چی هست؟؟ کلی هم پیج به این اسم براش زدن

این کاربری قبلا ماله دوستم بود که دیگه دوستش فوت کرد و میخواست تعلیق کنه خودشو ولی من ازش خواستم بده بهم  

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

لطفا منم لایک کن اگه گفتن

💚اللهم صل علی محمد و آل محمد💚دوری ما از خدا باعث میشه از دیگران توقع داشته باشیم ، حتی توقع آرامش .... ❣اگه تو جمع کسی حرفی زد و بهش توجهی نشد ، تو بهش توجه کن ، اگه تو گروه کسی سوال پرسید و کسی جوابشو نداد تو حداقل بگو نمیدونم ، اگه تو جمع کسی پرید وسط حرف یکی دیگه، بعد تو دوباره بپرس و بحثشو ادامه بده ، اگه کسی عکسی بهت نشون داد تو بگو قشنگه ، نزار چیزای کوچیک باعث ناراحتی آدما بشه ، نزار کسی حس کنه دیده نمیشه ، دنیا به خوبی نیاز داره رفیق :) 🤍💚ولی کاش یاد بگیریم از اشتباهات دیگران درس بگیریم. باااوووورررر کن زندگی اونقدر طولانی نیست که همه شو تجربه کنیم 🖤
بیشتر ببینید
لایک چه خوفناک

چرا؟

سرشو بریدن گذاشتن رو این عکس

وگرنه خودش خالکوبی اینا نداره

این کاربری قبلا ماله دوستم بود که دیگه دوستش فوت کرد و میخواست تعلیق کنه خودشو ولی من ازش خواستم بده بهم  
اصلا حتی یه بارم ندیدم  مسعود روشن پژوه بود فک کنم اسمش

اره اسمش همینه

ولی بهش میگن بیگ مسعود

الانم تو کپشن این عکسش نوشتن با چند کیلو کوکائین دستگیر شد

چرا؟ سرشو بریدن گذاشتن رو این عکس وگرنه خودش خالکوبی اینا نداره

از کجا میدونی نداره این که همیشه استین بلند میپوشه 

لوبیاپلوباسالادشیراز سابقم 😋😍 وزن شروع ۹۸/۷۰۰ وزن فعلی  ۸۱ وزن هدف ۷۵ ولی چه کنم ارادم کمه 🥴🥴😂🤣😁 لعنت به رژیم من دلم شیرینی میخواد 🤣😁😂😁
اره اسمش همینه ولی بهش میگن بیگ مسعود الانم تو کپشن این عکسش نوشتن با چند کیلو کوکائین دستگیر شد

شوخی دیگه بخاطر بعضی حرکاتش و سر کچلش سوژه شده..مث جواد خیابانی...بیگ هم همون اقاست ب زبون ترکی

خدایا ۹ سال شدا😢 ۹سال دعا نذر ختم چرا جوابمو نمیدی  این دنیات ی بچه بهم‌ بدهکاره یادت باشه
شوخی دیگه بخاطر بعضی حرکاتش و سر کچلش سوژه شده..مث جواد خیابانی...بیگ هم همون اقاست ب زبون ترکی

اخه تو اون برنامه فیتیله جمعه تعطیله دعوت بود بعد یکی از اون 3 نفر میاد مثلا تو برنامه کودک اینو عمل جراحی کنه تو نقش دکتر

اصلا یه صحنه مثبت هیجده داره که نگوووووو  فک کنم بخاطر اون اذیتش میکنن ولی بیگ نمیدونستم منظور چیه

از کجا میدونی نداره این که همیشه استین بلند میپوشه 

نه نداره

این عکس خودش نیس که

سرشو گذاشتن رو بدن یکی دیگه

این تو یه برنامه به اصطلاح رپ خونده برای همینم بهش میگن بیگ مسعود بیگ مسعود یه خواننده قدیمیه ولی ...

عع جدی

منم فک کردم چ داستانی پشتشه حالا