2777
2789

سلام دوستان.

من می‌خوام واسه برادرم انتخاب رشته کنم. الان که دفترچه رو دیدم، تصمیم گرفتم خودم هم برم دانشگاه دوباره. 😂

می‌خوام رشته هنری بخونم. 

معماری داخلی رو دوست دارم. ولی نمی‌دونم مثل معماری خوب و جامع هست که آدم‌ واقعا خلاقیتش پرورش پیدا کنه؟ یا محدوده؟

اگه تجربه ای دارید لطفاً بفرمایید.

بازار کار برام مهم نیست. صرفا برای پرورش خلاقیت و ارتباط با هنر می‌خوام برم. اگه تصمیمم قطعی بشه البته.

ممنون🌹

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اگر صرفا برای ارتباط با هنر میخوای بری گرافیک مناسب تره

معماری هم باید نرم افزار بلد باشی و هم اینکه ی رشته مادره تقریبا اگر بخوای ی معمار واقعی بشی باید هم از مکانیک هم از برق هم از عمران و ... سر در بیاری 

کاربر هلن۷۳ هستم 🙂
اگر صرفا برای ارتباط با هنر میخوای بری گرافیک مناسب تره معماری هم باید نرم افزار بلد باشی و هم اینک ...

شهرمون گرافیک نداره عزیزم.

پس بنظرت معماری داخلی خوبه؟ 

اینم بگم خودم مهندس برق هستم. 

خب چرا دوره هاشو شرکت نمیکنی؟ که مجبورم نباشی۴سال بگذرونی و اخرشم به خوبی دوره نباشه

شهر خودمون نداره، حوصله رفت و آمد به تهران رو ندارم.🤧

ولی اون منطقی تره، راس میگی😁

شهرمون گرافیک نداره عزیزم. پس بنظرت معماری داخلی خوبه؟  اینم بگم خودم مهندس برق هستم.

اره معماری داخلی بیشتر هنری تره به نسبت مهندسی معماری 

یعنی میخوای دوباره کارشناسی ثبت نام کنی؟ 

خیلی از موسسات خصوصی هم دوره های معماری داخلی دارن 

اونجا هم میتونی بری و مدرک میدن 

کاربر هلن۷۳ هستم 🙂
اره معماری داخلی بیشتر هنری تره به نسبت مهندسی معماری  یعنی میخوای دوباره کارشناسی ثبت نام کنی ...

مرسی عزیزم از راهنماییت. 

بله. ارشد دارم. می‌خوام از اول لیسانس شرکت کنم.

پس همون داخلی میرم انشاالله. حالا یا دانشگاه یا دوره. مرسی❤️

مکانیک😐😐 اتفاقا معماری  داخلی اخر هنر

من مهندسی معماری رو گفتم 

بله مکانیک 

ی مهندس معمار باید رو تمام انچه که به یک ساختمان از صفر تا صد مربوط میشه تسلط داشته باشه تا بتونه هم طراح خوبی باشه و هم ناظر یا مجریه خوب 

کاربر هلن۷۳ هستم 🙂
شهر خودمون نداره، حوصله رفت و آمد به تهران رو ندارم.🤧 ولی اون منطقی تره، راس میگی😁

خب آنلاین شرکت کن.

راستش من خودم رشتم چیز دیگه ‌‌‌‌‌ای بود الکی وقت تلف کردم حالا دارم دوره طراحی داخلی میبینم. انلاین

ولی ۴سالم بیهوده رفت