2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من دعای معراج رو پیشنهاد میدم حتما حتما اگه تونستی معنیشم بخون چون اونموقع روزی یبارم شده میخونیش

لطفا برای سلامتی پدرم دعا کنید دوستان

آخر نفهمیدیم زندگیه یا شکنجه گاه...                        خسته‌ام...                                                                              مثل هیزمی که سوخته و خاکستر شده                             ولی بازم ازش انتظار دارن بسوزه...   🖤🥀                                     اگر زندگی مرگ است و مرگ است زندگی                                  پس درود بر مرگو  🖤 ⚰️ 🖤   مرگ بر زندگی                                                                                                                                    مثل تنه خسته ایی که خواب میخواهد💔                                 انقدر خسته است جانم!   🖤  🖤                                          که مرگ میخواهد🥀⚰️🥀.                                                    نیستی بابا...  و همین برای خوشبخت نبودن کافیست. 

نماز استغاثه حضرت زهرا

اسمم فاطمه

مامانمم دعا کن شفابگیره اسمش کلثوم❤

خدایا...🤲از تومعجزه ای میخواهم...😔در حد بزرگی ات...در حد خدا بودنت...و تو خود بهتر می دانی...معجزه ای ک اشک شوقم را جاری کند...😭💔میشه واسه حاجت رواییم دعا کنین و ی صلوات بفرستین؟؟؟🙂🙌باشد ک روزی تیکر بارداری😚👶👶 بزارم...🤩😉🙃الهی آمین🤲😇

من همیشه واسه خدا نامه مینویسم میذارم لای قرآن آیت الکرسی میخونم خدارو هزار مرتبه شکرش همیشه هم جواب گرفتم 🌹💫♥️

ممنون میشم توام واسه من دعا کنی به کسی که دوسش دارم برسم🙏🏻🌹

خستمه:/

عزیزم خیلیا با چله زیارت عاشورا و سوره حشر باردار شدن.میدوتی به نظرم هر دعا سوره و صلوات و ذکری رو که از ته قلبت بدون شک و تردید انجام بدی نتیجه میگیری حالا فرقی نمیکنه راه توسلت به خدا چی هست😍... از ته دلت بخواه❤️😊😊🥰🥰

خدایا میشه بغلمو با دستات پرکنی؟ ❤️آخه میگن دستای خدا مثل نوزاد تازه متولدشدس🙏🥰
خودت خوب و ماهی که منو خوب میدونی... خیلی عزیزید💎

واقعیت و گفتم گل 🤗💗💗

☺️💕💕🙏🙏

دست هایم به  آرزو هایم نرسید!  آنها بسیار دورند.... اما درخت سبز صبرم می گوید .... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...  امام علی علیه السلام 💚 می فرمایند : ریشه قوی شدن دل ، توکل بر خداست ، خداوند، همیشه بهترین هایش را به کسانی ميدهد که در انتخابهایشان به او اعتماد و توکل میکنند 💖
ممنونم ازت. ❤️❤️

😊💗

دست هایم به  آرزو هایم نرسید!  آنها بسیار دورند.... اما درخت سبز صبرم می گوید .... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...  امام علی علیه السلام 💚 می فرمایند : ریشه قوی شدن دل ، توکل بر خداست ، خداوند، همیشه بهترین هایش را به کسانی ميدهد که در انتخابهایشان به او اعتماد و توکل میکنند 💖
یه دنیا سپاس مهربون 😍 فاطمه هستم  ان شاءالله که حاجت روا بشی عزیز  خانم گل لطفا برای ا ...

سلام عزیردلم خوبی؟

ممنون بیادمی 💚

همییشه دعاگوت هستم

انشالله حاجت روا شی

برام خیییلی دعا کن روزای سختی دارم تنها شدم مثل تو 

افسردگی شدید گرفتم

سلام عزیردلم خوبی؟ ممنون بیادمی 💚 همییشه دعاگوت هستم انشالله حاجت روا شی برام خیییلی دعا کن روز ...

سلام عزیز جان 🤗 

شکر 

ممنونتم عزیز دل☺️❤️🙏

ان شاءالله که شما هم خوشبخت و عاقبت بخیر بشی 🤲

شما هم مدام وقت دعا هام به یادمی 💕

تا زمانی که خدا رو داری غصه خوردن خطای محضه

یه تاپیک دیدم خانمی گفته بود مطمئنم اگر چیزی از خدا بخوام بهم میده تنها تو درست و غلطی خواسته اش شک داشت که پیش خدا مطرح کنه یا نه... 

ببین گل ایشون کلامش نشون از باور و توکل و رابطه خوبش با خدا هستش 

مجدد در رابطه با خواسته ات منطقی فکر کن و  تمام جوانب در نظر بگیر

اگر به این نتیجه رسیدی که درست نیست که هیچ... بذارش کنار و از خدا بخواه برای ادامه زندگیت بهت توان و قدرت بده و آینده درخشان قسمتت بشه 

اما اگر نتیجه این شد که خواسته درسته 

به هیچ وجه نگران نباش 

هر اتفاقی هم که افتاد غم به دلت راه نده

منم خیلی دچار حالت های ناامید و وضعیت واقعا بد میشدم 

این نشون از اینکه که پای توکل من میلنگه

توکل یعنی از صفر تا صد و بسپاری به خدا و خودت 

رو آروم نگه داری و صبوری کنی 

یقین داشته باش خدا به خوبی ناظر بر احوالت هست

سلام عزیز جان 🤗  شکر  ممنونتم عزیز دل☺️❤️🙏 ان شاءالله که شما هم خوشبخت و عاقبت بخیر ب ...

چند روز نبودی چقد دلم برای خودت و حرفای آرام بخشت تنگ شده بود

با حرفات حالمو خیلی خوب میکنی

چند روز پیش قسمت شد رفتم حرم امام رضا برات کلیی دعا کردم 

انشالله خدا حاجت توام برآورده کنه دوست دل پاکم

چقد تو خوبی آخه

انشالله هرطور خدا میخواد بشه و راه رو خدا خودش نشونم بده 🙏

چند روز نبودی چقد دلم برای خودت و حرفای آرام بخشت تنگ شده بود با حرفات حالمو خیلی خوب میکنی چند رو ...

عزیز دلمی 🤗

الهی شکر 💚

ای جانم 😍زیارت قبول باشه خوشا به سعادتتت 

وااای 😍ممنونمممم لطف کردی ❤️❤️❤️🙏🙏🙏

شرمندم نکن مهربون ☺️

ان شاءالله 💚🤲

بی صبرانه منتظر روزی هستم که با حال عالی 

و دل آروم بیایی و از حال خوبت برام بگی 🤗💚

عزیز دلمی 🤗 الهی شکر 💚 ای جانم 😍زیارت قبول باشه خوشا به سعادتتت  وااای 😍ممنونمممم لطف کر ...

جای تو خالی عزیزم

انشالله خبرای خوب از تو هم

حال دلم گریونه چیکار کنم ؟ :''/

جای تو خالی عزیزم انشالله خبرای خوب از تو هم حال دلم گریونه چیکار کنم ؟ :''/

😊❤️❤️🙏🙏

کاملا درکت میکنم 

چون خیلییی تجربه اش کردم 

اول از همه فکرت و از هرچی حال بد و ناامیدی و یأس و... هستش پاکسازی کن

روشی که خودم دارم اینه 

وقتی حالم خیلی بده 

دست و روی قلبم میذارم و چند بار روش میکوبم و میگم همه چی امن و امانه

شاید باورت نشه اما همین چند کلمه کلی آروم میکنه چون معناش اینه 

تا خدا هست نگرانی معنا نداره پس همه چیز امن و امانه😊

نمیگم گریه نکن 

اتفاقا گریه خیلی هم خوبه دل سبک میشه

اما به هیچ عنوان خودت و داغون نکن

خدا دوست نداره شاهد  حال غمگینت باشه

قلب ادمی خلق شده تا جایگاهی باشه برای حفظ یاد خدا و عشق و حال خوب 

نگرانی و دلواپسی جایی درش نداره

خدایی که آتش و بر پیامبرش گلستان میکنه 

امری که در تفکر ادمی محاله ممکنه 

به گلستون کردن وضعیت آدما ها توانا ست

بهش اعتماد کن و صبور باش