2777
2789

اول اراده وتلاش خودت مهمه وبعد برنامه ریزی درست بدونی چجوربرنامه ریزی کنی وهدف مهمه وبرای برنامه ریزی میتونی ازمشاورخوب کمک بگیری وجمعه ها ازخودت ازمون بگیر وشروع کن که بعدا پشیمون نشی وانشالله بتونی تویک رشته خوب قبول شی

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یه سوال من کتاب درسی زیست رو خوندم ولی وقتی کتاب کمک درسی گرفتم دیدم که یه عالمه نکته های اضافه دار ...

آره حتما 

اول کتابو دقیق بخون بعد برو درسنامه رو بخونم و نکاتی که فکر میکنی تو کتابت نبود رو کنار کتابت خط کشی کن و اونا رو حاشیه نویسی کن خیلی کمکت می‌کنه 

میگن وقتی دیگران برات دعا کنن دعات زودتر مستجاب میشه ، حالا چه بهتر که اون نفر شما نی نی سایتی های عزیز باشید😍 💞 میشه برای حاجتم صلوات بفرستید 💞😘 مرسی 
من ار اول تابستون به شدت پر انگیزه درس خوندم و دهم رو تموم کردم ولی رفتم پیش مشاور مشاور به شدت دلس ...

منم پارسال همین موقع ها بود که شروع کردم یازدهم بودم و به شدددت با انگیزه بودم حتی تاپیکای اولمم هست اما تا چند ماه پیش نمیدونم چرا انگیزم خیلی کم شد خیلی ناراحت بودم داغون اصلا

هرکار میکردم مثل قبل نمی‌شدم حتی گفتم شاید خسته شدم استراحتم کردم اما بازم مثل قبل نشدم 

تا اینکه مشاور گرفتم و با اون پیش رفتم اما اونجوری که میخواستم نبود خیلی زیر حرفش میزد 

تصمیم گرفتم مشاورمو عوض کنم هرجا رفتم جور نمیشد به خداا 

یادم میاد آخرین جایی که رفتم مشاوره اینقدررر تو ذوقم زد اینقدر ما امیدم کرد که فقط خودمو نگه داشته بودم گریم نگیره

تا اینکه خدا لطف کرد یکی از کاربرای همینجا کسی رو بهم معرفی کرد که از همه نظر عالیااا عالی به خدا اصلا نه تبلیغی میکنم نه چیزی چون خودم زخم خوردم از مشاور بد و بدقول

یعنی با هیشکی عوضش نمیکنم هیچ جوره 

اون کاربر هرجا که هست انشالله موفق باشه 

میگن وقتی دیگران برات دعا کنن دعات زودتر مستجاب میشه ، حالا چه بهتر که اون نفر شما نی نی سایتی های عزیز باشید😍 💞 میشه برای حاجتم صلوات بفرستید 💞😘 مرسی 
ممنون عزیزم از راهنماییت❤️ برای امضات صلوات فرستادم

مرسی فدات شم موفق باشی 💟🌹

سوالی دیگه داشتی خوشحال میشم کمکت کنم 

مرسی فدات شم موفق باشی 💟🌹 سوالی دیگه داشتی خوشحال میشم کمکت کنم 

ممنون عزیزم همچنین😍

اگه دوست داشتی به این سوالم جواب بده

امسال شما کنکور دادی؟ رتبه خوبی آوردین؟ 

ممنون عزیزم همچنین😍 اگه دوست داشتی به این سوالم جواب بده امسال شما کنکور دادی؟ رتبه خوبی آوردین؟& ...

نه عزیزم من ۱۴۰۱ کنکور دارم 

میشه لطفا آیدی یا شماره اون مشاور رو بهم بدید؟ 

عزیزم نمی‌دونم ظرفیتش تکمیل شده یا نه ولی درخواست بده تا بهت شمارشو بدم