2777
2789
عنوان

توصیه هایی برای حفاظت کودکان در برابر سوء استفاده جنسی

| مشاهده متن کامل بحث + 17177 بازدید | 156 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

در حالی که منو تنها به اتاق معاینه برده بود و با پدرم از اتاق بغل صحبت می کرد خیلی آرام دست درازی هایی می کرد که اون موقع من فکر می کردم بخشی ازدرمان تست تنفسمه و مدام هم میگفت هیس!
هنوز هم هرجا اسم اون دکتر میاد حالم بد میشه دارم فکر می کنم الان که خودم بادارم و انشالله تا یک ماه دیگه مادر میشم، چکار میتونم بکنم که این اتفاق واسه بچه م نیوفته؟ وقتی خودم نتونستم بیان کنم چطور بهش یاد بدم بیاد چنین مسئله ای رو بگه؟ فقط یک بار واسه همسرم درددل کردم اونم به این دلیل که پسر اون اقا با همسرم دوست بود و همسرم مدام اصرار داشت رفت و آمد داشته باشیم. مجبور شدم سکوتمو بشکنم
گیلدای عزیز،
از این بابت واقعا متاسفم...وقتی که حتی یک پزشک سوگند خورده،شرف و وجدان نداشته باشه دیگه حرفی برای گفتن نمی مونه...
در مورد آینده ی فرزند خودت،باید بگم که مادر من همیشه از این بابت کاملا مراقب و حواس جمع بود و حتی موقع معاینه شدن ما توسط دکتر حتما حضور داشت و اصلا زیر بار نمیرفت که اونجا نباشه.مثلا میگفت اگه من نباشم بچه اضطراب میگیره یا می گفت بچم به شرط اینکه من کنارش باشم حاضر شده بیاد دکتر و...برای تزریقات و اینها هم همیشه سختگیری میکرد و اصرار داشت که مسوول تزریقات حتما خانم باشه.اینم بگم که هیچکدوم از این ها دلایل مذهبی و امثال اون نداشت و مادرم فقط به دلیل ترس از مورد سوء استفاده قرار گرفتن بچه هاش تا این حد سختگیر بود.
حرف کلی اینه که به هر حال با مراقبت دقیق میشه تا حد زیادی از این قبیل خطرات پیشگیری کرد.
مرسی عزیزم بابت اطلاعات خوبت
تاپیک برای مادران و پدران فرهیخته ای که تربیت و سلامت روانی کودکانشون از هرچیزی براشون مهم تره. http://mob.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1034897&PageNumber=1. تاپیکی متعلق به هم جنسهای خودم تا بهتر بشناسیم خودمون رو،،،متنها و مقالاتی زیبا ،،،شاید قدمی باشد بس کوچک برای حمایت از زنان سرزمینم که بی مهریهای زیادی در حقشون شده و میشه ،،، ورود برای عموم آزاد است از هر جنس و قومیت و ملیت و مذهبی http://mob.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1053927&PageNumber=1
وای خدای من منم همیشه فکر میکنم چطور به بچم یاد بدم از چه سنی یادش بدم ولی چندتا داستان اینجوری برا همسرم تعریف کردم خیلی اگاهی پیدا کرده مامانم همیشه سربسته بهمون یه چیزایی میگفت و همیشه مراقبمون بود ولی اون موقع نمیفهمیدم چرا اینقد مراقبت و کنترل میکنه وقتی ازدواج کردم فهمیدم شاید وقتی بچه دار شدم دوبرابر مادرم مواظبت کنم

🌹بهتر از آنچه از شما گرفته شد، به شما میدهد...سوره انفال آیه۷۰🌹

دقیقا برای همینه که شوهرم میگه باید خیلی مواظبه بچه هامون باشیم, میگه نباید اجازه بدیم برن تو کوچه و خیابون بازی کنن, نباید تو ساعت خلوت از جایی پیاده برن, میگه حتما باید همیشه با اژانس برن و بیان, باید حتما قبل از تاریک شدن هوا برگردن خونه... میگه پسر و دختر هم نداره, با اینکه شهر محل زندگیمون خیلی بزرگ نیست, هر چند وقت یک بار خبرهای تکان دهنده ای در مورد تجاوز به پسرای نوجون میشنویم, من خیلی میترسم. نمیدونم چیکار کنم و چطور به دخترم این مسایل رو یاد بدم که بیشتر باعث ترس و اضطرابش نشه.
90.8.29 قشنگترین اتفاق زندگیمون... 93.8.28 دومین اتفاق قشنگ زندگیمون... 95.8.8 سومین اتفاق قشنگ زندگیمون❤🌹❤🌹❤
2810