2777
2789
سلام دوستان این مطلب جالب رو در سایتی که آدرسش رو می‌گذارم خوندم. مطلب اصلی به انگلیسی هست در این سایت: http://www.pandys.org/articles/protectyourchild.html
و توسط خانوم زهره اسدپور در سایت (تا قانون خوانواده‌ی برابر))‌ ترجمه شده. متاسفانه این سایت که کلی هم مطالب خوب داره ف ی ی ل ت ت ره! http://fairfamilylaw.info/spip.php?article10674

سو استفاده‌ی جنسی از کودکان موضع حساسی هست که جدیدا خوشبختانه توی جامعه شروع کردن و درباه‌اش حرف می‌زنن. منتها گاهی که صحبت‌ها غیرکارشناسانه باشه بدتر فقط منجر به پراکنده شدن ترس و وحشت بین والدین می‌شه. تا جایی که من توی همین سایت دیدم مادرها از وحشت نوشته بودن من بچه رو با پدرش هم تنها نمی‌گذارم!!! خب توی خوانواده‌ای که مشکلی نیست این رفتار از یه طرف دیگه اشتباهه!!! یا کلا مساله اصلا محدود کردن بچه‌ها نیست. مساله آموزش درست به بچه‌ها و نظارت صحیح بر ارتباطاتشون هست. این نوشته در عین حالیکه سعی در آگاه کردن پدر و مادرها داره.. در عین حال راهکار هم ارایه می‌ده. در ادامه این مطلب رو در قسمت‌های کوتاه تر می‌گذارم. مطمین باشید خوندنش زیاد سخت نیست و می‌ارزه.

صفحه‌ی هشت همین تاپیک پترای عزیز یک سری مطالب تکمیلی گذاشته که بسیار دقیق و کارآمد هستند. لطفا سری به این صفحه بزنید و اون مطالب رو هم بخوندید (ممنون پترا جان).

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

هیچ کس به اندازه ی یک کودک راز نگهدار نیست.( ویکتور هوگو)
:(((
ای واژه خجسته آزادی ... آیا به عمر من تو تولد خواهی یافت ؟...
آیا تو پا به پای فرزندانم رشد خواهی داشت ؟
بیشتر ببینید
ارسال نظر شما


نظر خود را وارد نمایید ...

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2790
2778
2791
2779
2792