2777
2789
عنوان

توصیه هایی برای حفاظت کودکان در برابر سوء استفاده جنسی

| مشاهده متن کامل بحث + 17177 بازدید | 156 پست
بله هانی جوون. متاسفانه این بیماری اعتیاد و مریضی جنسی و ناگاهی جنسی در همه دنیا شایع هست. یه اعترافی میکنم، من 4 سالم که 2 ساله بود، پر خاله 2 سالمو بردم تو یه اتاق ، چون متوجه تغییراتی جیش اون با خودم شده بودم و این کلی برای من سوال و تعجب درست کرده بود. و برام خیلی مهم بود که بفهممش. الان با خودم میگم، کنجکاوی تو همه بچه ها هست، این تفاوتهارو خودمون به بچه ها آموزش بدیم. ما باید به عنوان والدین مشخص کنیم بچه چقدر بدونه که خودش ، خودش رو در موقعیت های خطرناک قرار نده! گاهی بچه ها کنجکاو میشن و چوب این کنجکاویاشونو میخورن و مورد سواستفاده قرار میگیرن. باید به بچه یاد بدیم همه سوالاشو از من مادر یا پدر بپرسه.هر سوالی داره! و ما هم بدون توبیخ کردن بچه تا حد امکان درست بهش جواب بدیم و به بچه حالی کنیم جلو هیچ کس این مباحث رو مطرح نکنه! نباید هیچ بزرگتر دیگه ای با بچه وارد این مبحث بشه و قبح کارو برای بچه بریزه و یا به بهانه آموزشش سواستفاده کنه.
((مزاحمان جنسی ماسک زشتی برچهره ندارند. آنها زرهی از اعتماد بر تن دارند)). به کودکان اموزش درست بدهیم.http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=639547&PageNumber=2
مادر پدرا تنها پناه بچه ها هستن! اگه اونا رو زیاد دعوا کنیم، اونا بزرگترین ترسها و مشکلاتشونو از ما پنهان میکنن چون ما رو پناه اون سختیهاشون نمی دونن! مثلا اگه دختربچه ای اذیت شد،اینقدر که همه نگران دختریش هستن، نگران روح و روان آسیب خورده اش نیستن! بیاید همیشه پناهگاه خوبی باشیم!حرف بچه هارو خوب گوش بدیم. مخصوصا تو مهمونیا یا تو آشپزخونه که هستیم. تجربه من نشون داده دختر3ساله ام مهمترین حرفاشو وقتی به من میزنه که سرم شلوغتره و کم حوصله ترم! چون نمیخواد زیاد زوم باشم و یا کمی خجالت میکشه! هیچ وقت هی از بچه نپرسین راست میگه؟ دروغ میگه؟ بچه رو به شک نندازین! چون میفهمه که شما باورش نکردین. می فهمه که شما خودتونم سردرگمین و نمیدونین چیکار کنین! همیشه با یه قیافه مطمئن به بچه و به چشماش نگاه کنین، بغلش کنین و حس امنیت رو بهش القا کنین. بعد تنها که شدین بریم یه خاک مناسب به سرمون بریزیم!
((مزاحمان جنسی ماسک زشتی برچهره ندارند. آنها زرهی از اعتماد بر تن دارند)). به کودکان اموزش درست بدهیم.http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=639547&PageNumber=2

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

شاید ما ندونیم که باید با مزاحم دقیقا چه رفتار و برخوردی داشته باشیم و یا تو اصل مسئله گنگ باشیم و مدارک لازم داشته باشیم، مهم اینه که به بچه القا کنیم، ما یه چیز رو خوب میدونیم، اونم اینه که: به بچه مون اعتماد داریم و محافظتش به عهده ماست و در پناه ما جاش امنه!و بعد به طور مشخص جزئیات روابط رو با همسرمون درمیون بذاریم و زیر نظر بگیریم. و جوری برخورد کنیم که بچه مون تو جمع احساس بی آبرویی و خجالت بهش دست نده! با خودش بگه کاش خفه میموندم و نمی گفتم!
راستی من بدون اجازه تون لینک تاپیک رو گذاشتم تو امضام. به نظرم همچین آموزشهایی کمتر از جلب کمک مالی برای بچه های مریض دوستامون و فاتحه برای می می ناز جون نیست.+ و اینقدر این موضوع برام مهم هست که بقیه هم بدونن. همسرم یه دوستی داره خیلی پسر خوبیه. هروقت با دخترم بازی میکنه،مدام حریم و فاصله ایجاد میکنه بین خودش و بچه.همش میگه من به اسباب بازیات دست میزنم! تو هم به اونا! بهم یه بار تذکر داد که مراقب دخترم باشم و نذارم بره تو کوچه. بعدا همسرم گفت اون طفلک خودش قربانی بوده و خاطره بد داره برا همین حساسه.
گاهی بچه ها یه کار بد یا اشتباه میکنن، بعد یه مریض روانی مچشونو میگیره و اذیتشون میکنه و تهدیدشون میکنه اگه به کسی بگن، اون کار بد اینارو به اطلاع همه میرسونه! و از بچه باج گیری میکنن.
منم خیلی دوس دارم نمونه های عملی رو بخونم نه فقط تئوری
چون کلا برام یاد گرفتن با مثال راحت تره
و اینکه من خیلی از باید و نباید ها رو تو ذهنم به صورت تئوری در مورد تربیت بچه دارم ولی وقتی به نمونه های عینی فکر میکنم و میخوام شرایطشو تصور کنم و عکس العمل مناسب رو تصور کنم ، گاهی واقعا نمیدونم چطور علمم رو به عمل تبدیل کنم
90.8.29 قشنگترین اتفاق زندگیمون... 93.8.28 دومین اتفاق قشنگ زندگیمون... 95.8.8 سومین اتفاق قشنگ زندگیمون❤🌹❤🌹❤
feria,
برای پیشگیری از سوء استفاده ی جنسی از کودک،باید اسم درست و رایج نواحی تناسلی رو به بچه یاد داد.
ولی در عین حال باید تاکید کرد که نباید خودش از این کلمات استفاده کنه و تابو بودن اونها رو بهش فهموند.
همچنین باید کلماتی مخصوص خودش داشته باشه تا در مواقع لزوم استفاده کنه.
مثلا دختر من میگه جای جیش.
ممنون مونی عزیز
دوستان پیش خانم آرایشگری میرفتم پسر دبستانی داشت و این خانم یک نکته جالب به من یاد داد و گفت وقتی بچت عقل رس شد و حرف رو فهمید حداقل یک ماه یک بار این حرف رو بهش بزن و اینقدر بگو تا ملکه ذهنش بشه
میگفت به بچت بگو و یاد بده هر وقت کسی بهت گفت فلان کار رو میکنیم تو به مامان و بابات نگو دعوات میکنند تو حتما بیا اون حرف رو به من بگو .من دعوات نمیکنم میرم اون رو دعوا میکنم
من بهش گفتم بچه ها یادشون میره گفت نه شما نمیدونی پسر من چه حرفهایی رو میاد از مدرسه میگه.فقط باید پافشاری کنی و دایم بهش گوشزد کنی تا یادش نره
خخیلی جالب بود مرسی
تابلوهای بسیار زیبای نقاشی میکشم برای عروس خانمها و حتی خانمها و آقایونی که به دکوراسیونشون اهمیت میدن.پیج اینستاگرامم رو ببینید خالی از لطف نیست.@aseman_art_galleryy 
ممنون عالی بود
تابلوهای بسیار زیبای نقاشی میکشم برای عروس خانمها و حتی خانمها و آقایونی که به دکوراسیونشون اهمیت میدن.پیج اینستاگرامم رو ببینید خالی از لطف نیست.@aseman_art_galleryy 
2810