2777
2789
عنوان

توصیه هایی برای حفاظت کودکان در برابر سوء استفاده جنسی

| مشاهده متن کامل بحث + 17177 بازدید | 156 پست
باپرتقال موافقم
واقعا تو ایران به دختر بچه کوچیکم نگاه جنسیتی میشه.بدترین کار پوشوندن لباس باز و زیورالتو لاک و مدل موهای تحریک آمیزه
لااقل تو خیابون رعایت کنیم ممونی و خونه اوکی هست
لباسهایی که واسه پسر بچه ها میپوشم هم جالب نیستن
مدل هایی که خواننده های راک و متالیک و... آمریکایی میپوشن هرگز تن بچه های اونجا نمیبینید اما تو ایران متاسفااانه.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

به خواسته های آنها احترام بگذارید – و بگذارید بدانند که هیچ کسی-حتی شما-حق ندارد که آنها را بدون اجازه لمس کند. پیش از لمس کودکتان مثلا از او بپرسید.به من اجازه می دهی که در پوشیدن کفش هایت به تو کمک کنم؟ تصور نکنید که این موضوع اشکالی ندارد. از آنها برای این که پیش از خواب ببوسیدشان اجازه بگیرید- درخواست یک بوسه نکنید. آنها را مجبور نکنید وابستگان را بدون این که تمایل داشته باشند ببوسندو به آنها بیاموزید که محترمانه بگویندالان دوست ندارم ببوسم.
.
.
.
.
.
.
.از روی این حرف چند بار از پسرم پرسیدم مامان بوست کنم با کمال تعجب گفت نه!(دو سال و هفت ماهه هست)یا بدنش رو ماساژ میدادم به صراحت گفت مامان بسه.بعد پرسیدم بسه؟گفت آره
واقعا بچه ها دوست ندارند دایم ناز و نوازش بشند(برخلاف تصور ما)
تاپیک بسیار خوبی هست ممنون مونی
 👈 من مادر یک کودک اتیسم هستم توجه کنید از این بعد در تاپیک های متفرقه ام به سوالات در مورد اختلال اتیسم هست پاسخ نمیدهم لطفا در تاپیک هایی که موضوع شون و عنوان شون اتیسم هست سوال خودتان بپرسید ممنونم که رعایت میکنید منم یک انسانم گاهی دوست دارم از دنیای اتیسم دور باشم و تاپیک های غیر اتیسم بزنم 😊
من هم با اینکه زیاد متدین و مذهبی نیستم با چشم خودم دیدم که تو خیابان حتی به دختر بچه 4 یا 5 ساله که با دامن امده بود بیرون یک مرد مریض چه نگاهی میکرد خدایش پیش خودم گفتم اگر من روزی تو ایران دختر دار بشم حداقل تو خیابان که پر از افراد مختلف هست لباس مناسب تر تن دخترم میکنم حتی تو مهمانی ها هم باید خیلی دقت کرد کاری که مادرم در مورد من و برادرم همیشه انجام میداد تو مهمونی ها هم همیشه حواسش به ما بود ..................
 👈 من مادر یک کودک اتیسم هستم توجه کنید از این بعد در تاپیک های متفرقه ام به سوالات در مورد اختلال اتیسم هست پاسخ نمیدهم لطفا در تاپیک هایی که موضوع شون و عنوان شون اتیسم هست سوال خودتان بپرسید ممنونم که رعایت میکنید منم یک انسانم گاهی دوست دارم از دنیای اتیسم دور باشم و تاپیک های غیر اتیسم بزنم 😊
واقعا آموزنده ممنون مونی منم دختر دارم و خیلی نگران این موضوعم از ته دل آرزو میکنم این اتفاقا نه برای دختر من ونه برای هیچ دختر و پسر دیگه پیش نیاد اما این کار ملزم آموزشای از این قبیله...
برای اولین بار باهات موافقم
شوخی کردم
خیلی تاپیک خوبیه
اگه میتونی بازم مطلب بذار واقعا مفیده
البته باید به بعضیها عرض شود فقط ایران درگیر این مسایل نیست و این بیماری تو دنیا خیلی شایع هست!

خدا همه ما رو و بچه هامون رو حفظ کنه
90.8.29 قشنگترین اتفاق زندگیمون... 93.8.28 دومین اتفاق قشنگ زندگیمون... 95.8.8 سومین اتفاق قشنگ زندگیمون❤🌹❤🌹❤
بله هانی چون این مسایل در همه جا دنیا هست چون ادم مریض هر جا دنیا میتونه باشه مهم اگاهی داشتن و اگاهی دادن هست بازم ممنون مونی
واقعا مطالب آموزنده و حساسی هست. ممنونم. امروزه همه مادران همچین دلنگرانی هایی داریم! و همه مون همیشه میمونیم چطور به بچه آموزش بدیم، چی بگیم؟ چقدر بگیم؟ مادر من هرگز مارو جدا از خودش نمی خوابوند. نمیذاشت خونه پدربزگم بخوابیم.3تا دایی مجرد داشتیم اون موقع. و بهمون تاکید کرده بود هرگز رو پای هیچ مردی نشینیم حتی دایی هامون! عموهامون! علتی مطرح نمی کرد. میگفت این قانونه 4 سالگیه! هر دختری 4 سالش میشه باید این قانون رعایت کنه!
((مزاحمان جنسی ماسک زشتی برچهره ندارند. آنها زرهی از اعتماد بر تن دارند)). به کودکان اموزش درست بدهیم.http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=639547&PageNumber=2
2810