2777
2789

لعنت بر کسانی که شایعه میکنند بعد از واکسن فلانی مرده دوستم فامیلم 

در صورتی که اصلی ترین دلیلش اینه که تا دوز دوم هم زده نشده نباید پروتکلها رو کنار گذاشت اما طرف دوز اول و که میزنه ماسک و میزاره کنار 

لعنتیا شما ها اینجا هم هستید 

کم دق ندادین کادر درمان رو 

کم زیر خاک نرفتید عزیزانی که هر لحظه ارزوی بودن در کنارشون رو داریم 

بس کنید 

از دستتون به خدایی شکایت میکنیم که بهتون گفت احسن الخالقین 

شما اخلاقیات رو هم زیر پا گذاشتید از حیوان هم منفورترید 

سلام عزیزان با فروش انواع کتابهای درسی،کمک درسی،کودک، تخصصی و...با ۲۰ درصد تخفیف در خدمتتون هستم.لطفا هر درخواستی که دارید توی تاپیکم  اعلام کنید در مورد کتابهای درسی سال و رشته تون رو بفرمایید.✨🌱
شوخی میکنی؟کدوم شهرین

شوخی ک‌نمیکنم اخریشم پریروز عمه دختر عمم رفت کما بعد واکسن واس ی سریا جواب عکس میده ک ب قول ی بچه ها یا حساسیت دراشتن یا رعایت نکردن یا کرونا داشتن رو واکسن رو زدن نمیدونم ولی خاهر صابکارم زد خدادشکر سالمه دیگ نمیدومم

باید دیوانه تر باشیم اگرنه دیوانع خاهد کرد ما را درد دوران🙃...ی دختر قوی چیزی بود ک مجبور بودم باشم... 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم شنیدم واکسن زده ها بازم گرفتن

گرفتن که میگیرن ولی باعث مرگ نمیشه یا اینکه شدت مریضی کمتر هست زیاد درگیر نمیشه ریه

هر بچه ای منو میبینه میگه خوشبحال بچه تون چقدر مامان مهربونی داره   ولی نمیدونن من بچه ندارم  کاش خدا نگام میکرد من باردار میشدم و صاحب یه فرزند سالم و زیبا خدایا امیدم به تو هست خودت دستمو بگیر
2804

نگفتن اصلا  نمیگیرن گفتن واکسن مرگ و بیماری شدید نمیده دیگه

مامان بزرگ خودم واکسن زد و کرونا هم گرفت ولی دکترش گفت همون واکسن باعث شد مرگ و ای سیو پیش نیاد براش

نور خواهی مستعد نور شو.... 

بابا شاید بعضیا بخاطر این میمیرن که احتمالا ناقل ویروس کرونا هستن و نمیدونن واکسنم میزنن که ضعیف شده همون کروناست دیگه .

تست کرونا انجام نمیشه تو مراکز واکسیناسیون واسه مامانم که زدن تستی در کار نبود حتی سابقه کروناشو هم نپرسید من خودم رفتم گفتم .

تست حساسیت . فشار خون اینا رو در نظر نمیگیرن 

(اسمم معصومه اس)                                                         صدای خنده های خدارا میشنوی؟؟؟صدایت را شنیده و به آنچه محال میپنداری میخندد !!!
شهر ما هم امروز سن 50ب بالا رو میزدن تا الان هیچکس جیزیش نشده خداراشکر  

نه بابا هیچی نمیشه..اینطوری بخوان حساب کنن خود داروها هم عوارض از خودشون نشونم میدن  به بعضیها.. حتی آستامینوفن ساده

برای سلامتیه آقا امام زمان صلوات🌹❤

اره گرفتن 

دوست خودمون بنده خدا زد 

گرفت شديد هم گرفته 

خدا كمكش كنه 

به مامانم ميگم من نميزنم رو سنگ قبرم بنويس نزد و مرد 

ميگه نزن جون يه ادم مفيد ديگه رو باهاش نجانت ميدن

🧐 

حالا من مفيدم !؟ الان برام سوال شد 😬

اره گرفتن  دوست خودمون بنده خدا زد  گرفت شديد هم گرفته  خدا كمكش كنه  به مام ...

عزیزم واکسن کرونامثل هرواکسن دیگری .ملنیش این نیست که دیکه کرونا نمیگیری بلکه احتمال مرگ ومیرو کاهش میده

از اونی كه ميگفت به خاطرت با كُل دنيا ميجنگَم چه خبر؟هنوز داره ميجنگه يا شهيد شُد؟  

ثبت نامی نیست ک چرته 

من صبحی بابام و مامانم با کارت ملی رفتن واکسن چینی سینوفارم زدن و اومدن 

دیگ چیزی نمونده ک‌بغل بگیرمت دی ماه زمینی میشی رویایه بچگیام تعبیر شد منو بابا مرتضی بی صبرانه منتظرتیم رادمان مامان ❤️
2809