2777
2789

من درد و دل کردن و حرف زدن راجب مشکلاتم سخت ترین کار دنیا بود برام، چون از قضاوت شدن میترسیدم

اما فک میکردم حالم خوب میشه اگه این کارو کنم

امروز سر بسته راجب ی سری از مشکلاتم با دوستم حرف زدم

دیدم نه تنها حالم بهتر نشد

بلکه بدترم شد🤣

چون اون از ضاویه دید خودش ب قضیه نگاه میکرد

و چیزایی گفت ک اصلا مرتبط نبود با مشکلم

فقط ذهنمو درگیر تر کرد

نمی‌دونم چرا اینو اینجا نوشتم، شاید میخاسم بگم کلا با کسی درد و دل نکنید😂😑

من که فهمیدم روش قبلیم خیلی خوب بوده همون بهتر ک  زیادی با کسی راجب مسایل خصوصیم صحبت نمیکنم

منم با هیچ کس درد و دل نمی کنم

راستش زندگی و شرایط غیرنرمالی خیلی وقتا داشتم که هیچ وقت با آشناها درمیون نذاشتم

ما را که تو منظوری خاطر نرود جایی❤💍/بعد از کارشناسی میخوام به دلایل شخصی مجدد کنکور بدم.لطفا به تاپیکام گیر ندین😘/من فقط تو شبکه های اجتماعی اجتماعیم✋

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ار مثل ی تفنگ امادع ب شلیک

ژیـــــنــا🦂                                             من همونیم که نه مذهبیا قبولش دارن نه غیر مذهبیا.            انسـان ناصحیـحی هـستم،در همـه ابـعاد                                                                                                       رو اعصاب آبـانـیا راه نرید؛میدون مینِ:)                                                         https://t.me/Hich_zh

یه مشکل دیگه هم به مشکلاتت اضافه میشه که نکنه به کسی بگه 😀

😍😍 یه مامان شاد پر انرژی که با وجود دوتا پسر شیطون پر جنب جوش سعی داره از جوونیش لذت ببره 😉😍در حال رسیدن به هدف های زندگیم هستم 🙅‍♀️

دیر به این نتیجه رسیدی دفعه بعد خواستی درد دل کنی یه لیوانو اب کن وباهاش درد دل کن بعدشم بخورش 

#انسانم_آرزوست                                                                      یه مامان مجرد                                                        طبیعت گردوکوهنورد.                                            آنکه را خوبی کنی هاری نگیرد آرزوست😑

من به همه همه چیو میگم😐💔کار خیلی اشتباهی ام میکنم میدونم

میدونین دعای نی نی سایتی ها خیلی معجزه میکنه؟میشه دعا کنین معجزه زندگی منم اتفاق بیوفته؟من میدونم با دعای شما لطف خدا شامل حالم میشه و امضامو تغییر میدم که به خواستم رسیدم بعد از اینهمه سختی...، دوستتون دارم 🙆‍♀️اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

من برعکست میشینم میگم کاااامل و بعد کلی باهم فک میکنیم البته نه همه دوستام ، یکی از دوستام و مامانم و شوهرم این سه تا عالین 😍

آدمای بی هدف مجبورن تا آخر عمر برای آدمای هدفمند کار کنن🧚‍♀️🌸

زاویه

اگه طرف بتونه خودشو جای شما بذاره می تونه تعامل مفیدی باشه

⚠️ اولین درس اقتصاد: منابع و امکانات محدودن. ⚠️ اولین درس سیاست: اولین درس اقتصاد رو نادیده بگیر‌. ⚠️ بند و بار برای چهارپایان استفاده میشه، نه برای انسان. انسان بند و بار نداره، ارزش و چهارچوب داره. 
دیر به این نتیجه رسیدی دفعه بعد خواستی درد دل کنی یه لیوانو اب کن وباهاش درد دل کن بعدشم بخورش 

جرررررر🤣🤣🤣🤣🤣

چ روشی گفتی

اخرم بخورش😂😂😂

با دنیا طنز برخورد کنیم✌💚🌻 وزن شروع ۷۰ وزن فعلی ۵۸✅.رسیدم به هدفم💪

ن اتفاقا دیر نبود، چون قبلش این کارو نمی‌کردم

اما گفتم بزا امتحان کنم🤣 دیدم ن بابا اصلا فایده ای نداشت