2777
2789
سلام لطفا بهم بگید کجا سفارش بدم می خوام با خمیر فوندانت باشه با توجه به تم تولد در ضمن لطفا بگین چه تمی و کجا سفارش بدم برا پسمله ۱ساله

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805
فرقی نمی کونه برا کدوم منطقه باشه اگه خوب باشه واقعا سفارش میدم برا بلوط تهرانپارس رو امتحان کردم شیرینیش اصلا خوب نبود الف هم در ولنجک شیرینیش بد نبود ولی کیکشو نمیدونم
اگه شرقی برو سولدوش اگه غربی برو ضیافت شهرک اگه مرکری برو ناتلی
من از سهم خود راضی نیستم، آن پاداش پا در هوای آسمانی به درد من نمیخورد. میخواهم زندگی ام همینجا و هم اکنون تحقق یابد.
کیک آرا با فوندانت درست می کنه سرچ کنی می یاد. سمت سعادت آباد کیلویی 50 تومن ضیافت من سفارش دادم شیرینیش خوبه ولی کیکش کیفیتش خوبه ولی طراحی که کرده بود دوست نداشتم. خامه ای بود البته بگم قیمتش بسیار مناسبه . کیلویی 14 تومن شیرینی مجلسی هم خوبه توی خیابون سپهبد قرنی کیکش عااالی ولی فوندانت نگرفتم ازش
کوکی تو سعادت آباد عاااالیهه حتما برو کیکاشو ببین با فوندانت خارجی کار میکنه و هر مدلی بدی دقیقا همونو درمیاره
در آغوشم که میگیری.... آنقدر آرام میشوم که فراموش میکنم باید نفس بکشم***
عزیزم معروفترینش سوییت بلیز تو نیاورونه،کیکهاش تو ایران تکه ،مزه اش کیکه ولی طراحیش رو هیچ جا نمیبینی،،،سولدوش هم بد نیس تو پاسداران،
يا بساز و دونه دونه مرگ برگاتو ببين !يا بسوز و جنگلي رو شعله ور كن با خودت!!!

به نظر من که فقط دیگه کیک خانگی باید گرفت. کیک خونگی خوب تو تهران زیاد هست ولی من چند وقت پیشا سرچ کردم یه سایتی هست که چند تا کیکپز خونگی داره. خییییلی عالی بود. هم کیکی ک سفارش دادم هم آن تاییمیشون هم همه چیزش. خیلیم انگار گرفته کارشون جدیدنا. اگه خواستید اینه؟ خرید آنلاین کیک تهران