2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ههه:) کی گفته عروسک مال دختراس فقط؟ رنگ ابی فق مال پسراس مگه نه؟ نکنین این کارا رووو مخ ادم سوت می ...

این ادما رو میبینه میگه همون بهتر که جهان سومیم 

واقعا روح بچرو با این افکار میکشن

واسه تغذیه مغز مریضشون همه قلبمو جوییدن🖤🥀

عروسک دایناسور بگیر

عروسک دایناسورا گوگولین

لاکپشتم قشنگه

صدای منو میشنوید از یه امضای پر انرژی مثبت😎 با افتخار یه مولتی فن و کیدرامر😁 توی تاپیکای عکس و داستان زندگی تگم کنین🌻 امضای نی نی سایتیا جوری شده که هنوز نخونده صلوات میفرستم  ‌‌انشااالله تویی که این امضارو میخونی جیبت پرپول باشه،دلت پر از آرامش و خوشحال باشی  
هرچی گشتم نبود

تو دیجی بزن‌اسباب بازی هستش من تاره خریدم

پشت وپناهم خداس وقتی خالق‌کل جهان هستی خداست به غیر او امید بستن اشتباس...هرخواسته ای دارین فقط ازخودش بخاین نه از بندش...اگه باتمام ایمانت ازخودش خواستی بی شک بهش میرسی....خداجونم هزاران مرتبه شکرت بابت همه چی...تیکرتولد۲سالگی گل پسرم

هرچی بخری دوست دارن 😍 داداش من عروسک همه جوره داره عاشقشونه 😍😂

همشم باهاشون مبارزه میکنه ارتش درست کرده ازشون 😃

یه عروسک دخترم داره اسمش افرا هس اینو از همه بیشتر دوس داره میگه دخترمه 😁😂

من پسرم از هر دونوعش داره هم پلاستیکی هم عروسکی مثل فیل جوجه تیغی جناب خان خرس خرگوش کلاغ گاو.. هر چند وقت هم ميندازم تو ماشین که تمیز شه خیلی هم خوبه برا بازی کردن بازیهای مثل باغ وحش یا مثل مغازه اسباب بازی فروشی داره 😃