بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
سلام ببخشید میشه از روندش یکم توضیح بدین؟ منم 10 هستم ولی هیچ اطلاعی از مراحل لنفوسیت تراپی ندارم خیلی نگرانم
میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهندهتر و از مادر بهت مهربونتره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
سلام ببخشید میشه از روندش یکم توضیح بدین؟ منم 10 هستم ولی هیچ اطلاعی از مراحل لنفوسیت تراپی ندارم خی ...
سلام.عزیزم ی سری آزمایش هم خودت هم شوهرت میدین.آزمایشات آزاده همش.بعد گلبول سفید شوهرتو جدا میکنن ب تو میزنن.بعضیا با یبار آپکاتون خیلی بالا میره.بعضیام دو مرحله انجام بدن.بستگی ب دکترت داره.خیلییاشون۲۰را قبول دارن.
سلام.عزیزم ی سری آزمایش هم خودت هم شوهرت میدین.آزمایشات آزاده همش.بعد گلبول سفید شوهرتو جدا می ...
خیلییی ممنونم عزیزم از توضیحاتتون
میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهندهتر و از مادر بهت مهربونتره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱